Blogg: Smarta tips | SmartaSaker
100% klimatkompenserad frakt!
Leverans 1-2 dagar 60 dagar öppet köp Fri frakt fr 499kr

Varukorg

Logga in

Skriv in din epost och lösenord för att logga in och se dina tidigare ordrar och dina sparade uppgifter.

Ny kund hos oss? Skapa konto

Glömt lösenord?

Blogg: Smarta tips

8 måsten till årets julbak
Julen närmar sig med stormsteg och trots att snön låter sig vänta hoppas vi att julstämningen kickar in inom kort. Något som definitivt kommer öka julfeelingen är årets julbak. Vi har allt för pepparkaksbak, lussebak och tips för dig som vill göra knäck och ischoklad.
LÄS MER >>
Därför avstår SmartaSaker från Black Friday och Black Week
Black Friday, den berömda rea-dagen, har på senare år övergått till Black Week. Ett erbjudande gäller inte längre under en enstaka dag. Istället tillägnas en hel vecka där kampanjer pushas ut och företag hetsar sina kunder till att konsumera. Frågan är om du handlar något som du behöver eller för att varan är på rea?
LÄS MER >>
Gör smarta beslut under White Monday
Black Friday är en dag då företag runt om i hela världen rear ut sina produkter. Dagen har förlängts och nu är dagen en hel vecka, även kallad Black Week . Begreppet White Monday startade som en motreaktion på Black Friday. Något som vi på SmartaSaker känner mer för än en vecka där man spär på komsumtionshetsen.
LÄS MER >>
Personalen tipsar om farsdagspresenter!
Att fira farsdag och hitta en farsdagspresent är inte det lättaste. Vi på SmartaSaker tipsar om vad vi ska ge våra pappor på farsdag. Inspireras och få tips på den perfekta presenten till pappa.
LÄS MER >>
Klä dig i reflexer från topp till tå
Använd reflex! Extra viktigt nu när vi går in i årets mörka månader och dagarna blir allt kortare. Hos oss hittar du smarta reflexer som gör att du syns när det blir skymning. Vi har allt från reflexklistermärken till reflexaccessoarer för väskan och höstkappan. Snyggt, säkert och smart! 
LÄS MER >>
Tips på sommardesserter – glassrecept, glasstårta och sorbetglass
Vi tipsar om ett gott glassrecept som du enkelt slänger ihop till kvällens middagsbjudning. Om du istället vill bjuda på en glasstårta har vi både recept och tips till den. För dig som gillar sorbet kan vi verkligen rekommendera vår sorbetmaskin. För alla förtjänar en svalkande glass i sommar!
Myggfri sommar – 5 enkla knep
Hur många myggbett har du hittills fått? Svensk sommar i all ära men finns det något mer irriterande än surrande mygg och kliande bett? Upplev en myggfri sommar och njut av sommarlugnet. Vi listar 5 produkter som skyddar dig! 
9 tips för en lyckad brunch!
Varva ner och unna dig en brunch under semesterledigheten. Avokadomackor, amerikanska pannkakor, bacon, ägg eller en fräsch fruktsallad boostar dagen. Vi har flera smarta tips för en lyckad brunch på hemmaplan eller att njuta av i sommarstugan. Bjud över nära och kära och imponera med dina kökskunskaper….eller köksprylar från SmartaSaker.
DI Gasellföretag 2021Certifikat: Trygg e-handel Medlem i Hållbar e-handel