Maximera höstkänslan med ljuslyktor till uteplatsen

Vi bor i ett land som är mörkt större delen av året och då är det en god idé att dekorera uteplatsen med en ljuslykta. Hos oss hittar du både ljushållare och fina ljuslyktor i glas. Välkomna gästerna genom att placera vår batteridrivna marschall vid entrén, tänd en gravlykta till minne av någon du saknar och sätt upp en hängande ljuslykta i trädet.
 

Ljuslykta att ha utomhus

gravlykta 

Det närmar sig alla helgons dag och då är det många som tänder ljus för någon som de minns och saknar. Vi har en vit ljuslykta med extra lång brinntid i vårt sortiment. Det är en stor ljuslykta där gravljuset tänder och släcker sig självt varje dag. Ljusets LED-lampa brinner i en vit lykta med ett verklighetstroget sken i höstmörkret.


Läs mer om gravljuset här >>

Gravljus – ta med en batteridriven lykta till graven


Gravljus med timer


Här är en till lykta som är fin att ha på graven. Lyktan lyser i 300 timmar och denna LED lykta är till för att ha utomhus. Timerfunktionen gör att ljuset lyser i sex timmar och efter det är lyktan avstängt i 18 timmar innan ljuset slår på sig självt igen.


Läs mer om gravljus med timer här >>

Batteridriven lykta med timer – en fin ljuslykta med blockljus

Batteridriven lykta med timer

Oavsett om du vill ha en svart ljuslykta eller en ljuslykta i färgen vit, har vi det du söker. Denna batteridrivna lykta med timerfunktion har ett handtag som gör att du enkelt kan bära med dig lyktan eller använd som en hängande lykta att ha i trädet. När du slår på lyktans timerläge tänds lyktan upp och lyser sedan i sex timmar. Därefter är ljuset släckt i arton timmar för att återigen tändas automatiskt.

Läs mer om den batteridrivna lyktan här >>

 

Lykta med skymningssensor – en av våra smartaste utomhus lyktor

 Lykta med skymningssensor 

Denna lykta ger ett naturtroget sken som regleras av skymningssensorn. Det gör att den batteridrivna lyktan tänds när höstmörkret faller och släcks så fort det blir ljust. Inuti batteriluckan finns ett stearinljus i plast som lyser lika fint som en vanligt ljus.  


Läs mer om denna lykta med skymningssensor >>
 

Vår solcellslampa är en fin lykta

Solcellsladdad minilampa

Dessa ljuslyktor är i glas och är lätta att placera i rabatten eller i gräset. En smart solcell som ger ett fint ljus från sin lykta och lyser upp din trädgård. Läs mer om solcellslampan >>

En snygg glasljuslykta att dekorera uteplatsen med

 Solcellsladdad glaslykta 

Det kan vara svårt att hitta rätt bland alla ljuslyktor som är tillverkade i glas. Men i denna glasburk göms en ljusslinga som sprider ett dekorativt ljus i trädgården eller på balkongen. Ger en illusion av en svävande lykta och det blir extra fint med flera ljuslyktor i glas som får lysa upp din uteplats. Glasburken är till för att hänga upp ute och den lilla solcellspanelen i locket laddar upp slingan i solen under dagen.


Läs mer om vår glaslykta med solcellspanel >>


Välkomna gästerna genom att tända vår marschall

batteridriven marschall

Marschallens fina LED-lampa lyser med ett flammande gult ljus och med den smarta timerfunktionen kan du få marschallen att tända sig själv samma tid varje kväll. ingen brandrisk och marschallen är mycket fin att ställa ut vid entrén när du har middagsgäster. 


Läs mer om marschallen här >>

Ljushållare och belysning för inomhusbruk hittar du här >>


Omnämnda produkter

Lykta med skymningssensor Lykta med skymningssensor
Vacker lykta som tänds när det skymmer
425 kr
Bevaka
Solcellsladdad minilampa Solcellsladdad minilampa
Lättplacerad belysning till trädgården
75 kr
Bevaka
Solcellsladdad glaslykta Solcellsladdad glaslykta
Tänds automatiskt när det skymmer
115 kr
Köp
Info
Gravljus med timer Gravljus med timer
Tänds automatiskt varje dag
55 kr
Köp
Info
Batteridriven marschall Batteridriven marschall
Fin marschall som hälsar gästerna välkomna
149 kr
Köp
Info

Se fler inlägg

Logga in
Välj land