Fira alla hjärtans dag med vardagsromantik
Mys till det på alla hjärtans dag
Att sortera strumpor och respektera din partners önskade koktid på äggen är kanske inte det första du tänker på när du hör ordet kärlek. Men det är två enkla sätt att visa uppskattning på. Vi tipsar om 8 kärleksförklaringar i vardagen.
 
Att ge bort en alla hjärtans dag present är uppskattat hos många och självklart blir vi glada för en kärleksgåva den 14 februari. Men det finns fler sätt att visa uppskattning på.

1. Sortera din partners strumpor 

Sortera strumpor Strumpsnodd

Att sortera strumpor behöver inte vara lika tråkigt som det låter. Med strumpsnodden håller sockorna ihop i tvätten och man slipper få omaka par efter en tvättid. Strumporna tvättas med strumpsnodden på och kan användas flera gånger. En syssla som du bara gör för någon du bryr dig om. Ett fint sätt att visa kärlek på.  

Läs mer om Strumpsnodden >>


2. Laga en god brunch 

9 tips för en lyckad brunch

Alla hjärtans dag infinner sig på en måndag i år men se till att ät en gemensam frukost ihop. Jobbar ni hemifrån kanske ni kan ta en paus vid lunchen och lyxa med en brunch. Brunch till middag är annars populärt och kan bli en mysig middagsdejt. 


Här hittar du våra brunchtips>>


3. Tappa upp ett fotbad 

Hopfällbart fotbad
Skäm bort dig själv eller personen du gillar men ett varmt och skönt fotbad. Det hopfällbara fotbadet rymmer 26 liter och är lätt att vika ihop och stoppa undan efter användning. Om du känner dig extra kärleksfull kan du erbjuda fotmassage eller hemmapedikyr. 

Läs mer om hopfällbart fotbad>>


4. Ge din partner sovmorgon och lyxen att få sova ut

Väckarklocka för svårväckta
 Väcker du din partner när ditt alarm går på morgonen? Se till att din partner får sova ut och investera i väckarklockan för svårväckta. Vanligtvis väcker alarmklockan med både kraftiga vibrationer och ett starkt alarm. Men det går även att ställa in så att klockan enbart vibrerar om du inte vill väcka andra i rummet. 


Läs mer om väckarklocka för svårväckta här>>


5. Lägg ifrån er mobilerna och umgås

Umgås utan mobiler
Våra mobiltelefoner tar mycket tid och fokus från våra relationer. Se därför till att lägg undan din lur och umgås med din partner, vän eller familjemedlem. Vår mobilväska med signalblockering ser till att ni kan prata ostört utan avbrott från notiser och störiga ljud.

Läs mer om mobilväskan med signalblockering här>>


6. Respektera koktiden på din partners ägg


Musikalisk äggtimerLöskokt, mellankokt eller hårdkokt ägg. Chansen är stor att ni har olika preferenser gällande koktid på äggen. Men med den musikaliska äggtimern blir det lättare att hålla koll på era koktider. Timern har olika melodier för löskokta, mediumkokta och hårdkokta ägg. Lägg timern i kastrullen med äggen och invänta rätt melodi.

Läs mer om musikalisk äggtimer>>


7. Förbered matlådor
Rostfria matlådaUnderlätta vardagen för någon speciell genom att förbered matlådor. Preppa inför veckan och laga något gott. En mycket uppskattad gest i vardagen!

Läs mer om vår rostfria matlåda >>


8. Överraska med hämtmat

Ätpinnar för nybörjare
Bjud på hämtmat och unna er en god middag! Eftersom alla hjärtans dag är på en vardag i år är det lite extra lyxigt att äta hämtmat på en veckodag. Med våra ätpinnar för nybörjare blir det lättare för er båda att ta sushi och annan plockmat. Ätpinnarna kan användas flera gånger och är perfekt att ta fram igen på nästa dejt. 

Läs mer om ätpinnar för nybörjare>>
Du hittar alla våra presenttips till alla hjärtans dag här>>


Omnämnda produkter

Se fler inlägg

Logga in
Välj land