Presenter
Presenter
Hitta rätt examenspresent

Hitta rätt examenspresent

Är du på jakt efter en examenspresent? Vi har examenspresenter för alla möjliga yrken och åldrar. Nedan hittar du tips på bra examenspresenter, personliga gåvor och roliga presenter att ge bort. Men vad köper man till någon som tagit examen? För att gåvan ska vara riktigt uppskattad rekommenderar vi att ge bort en present efter personens intressen. Om den nyexade studenten gillar att laga mat passar en kökspryl till hobbykocken, men om personen gillar att resa är det smartare att ge bort vår nackkudde med huva. Stänger ute ljuset, skärmar av från andra resenärer och stöttar huvudet när man vill ta sig en tupplur. 

Tips examenpresent

 • Uppblåsbar kajak – Ge bort en lättpaddlad kajak och välj om du vill om du vill ge bort kajaken med 1-sits eller 2-sits. Vill personen paddla själv eller tillsammans med någon? Kajaken är en fin present och passar perfekt under lata sommardagar på vattnet.
 • Hjälm med belysning – Tycker personen om att cyklar, skejta eller att köra runt på elscooter? Då är vår smarta hjälm med MIPS-skydd den perfekta gåvan. Ökar säkerheten i trafiken och ser till att personen syns ordentligt.
 • Satake Stormtändare – En bra present till friluftsaren. Gaständare kan tända en brasa, stormkök eller marschall även när det blåser kraftigt. Smart att alltid ha med sig på utflykten. 

Examenspresent lärare

 • Satake bordsgrill – Den japanska grillen ställs mitt på bordet och gör att alla kan grilla tillsammans. Nu behöver ingen vara grillmästare och stå ensam och grilla utan ni kan samtala och turas om att vända på grönsakerna och grillspetten.  
 • Överlevnadsradio FM/AM – Ett bra presenttips till någon som redan har allt. En överlevnadsradio behöver alla och ser till att personen aldrig är bortkopplad från omvärlden vid exempelvis ett strömavbrott. Mobilen kan laddas från radion och med solenergi och dynamovev kan du ta del av nyheter från radions FM/AM-band. 
 • Elektrisk skruvmejsel – Till den händiga läraren rekommenderar vi vår elektriska skruvmejsel i examenspresent. Skruvmejseln passar för små och stora jobb och motorn gör att du precis som med en skruvdragare även kan dra åt och skruva loss skruvar.

Examenpresent kille

 • Stor bakmatta med mått och skalor – En fin present till han som gillar att baka. Underlägget har rutor, linjer, vinklar och cirklar och på ena sida finns en centimeterskala och en tabell som visar de svenska bakmåtten. På andra sidan hittar du en liknande tum-skala och en tabell med de amerikanska och engelska bakmåtten.
 • Bokformad lampa – Denna bokformade lampa är en fin dekorationsbelysning, smart läslampa och behändig att ta med i väskan på resan.
 • Badkarshylla Tubble Ge bort en lyxig badkarshylla och se till att han kan koppla av och njuta av ett skönt bad. Badkarsbrickan går att dra ut och har flera hyllor och hållare som gör att personen kan se på en serie samtidigt som han har snacks och dryck nära.

Examenspresent tjej

 • Flytande Morakniv med tandat blad – En fin kniv att ge bort till den friluftsintresserade. Kniven flyter om hon skulle råka tappa den i vattnet och är perfekt att ta med på sjön på nästa fisketur. 
 • Tantrix strategispel – Ett spel där hon måste gnugga sina geniknölar och träna sitt logiska tänkande. Perfekt för spelkvällar med vännerna eller för regniga dagar inomhus.
 • Hövding 3 – Ge bort en säker cykelhjälm till cyklisten! Hövding har en airbag så om hon ramlar skyddas huvudet ordentligt. En mycket omtänksam examensgåva. 

Examenspresent sjuksköterska/Examenspresent läkare

 • Uppladdningsbar pannlampa – Lampan tål att användas i alla väder och är en perfekt gåva för den som är ute och promenerar eller springer i mörkret. 
 • Laddningsstation för hela familjen – Se till att studenten kan ladda alla sina enheter samtidigt. Passar även för familjen då du kan ladda upp till fem mobiler, surfplattor eller andra elektronikenheter på en gång.
 • Blomsterfakir – Ge bort en Blomsterfakir och se till att personen alltid kan göra fina blomsterarrangemang. För hobbyfloristen! 

Examenspresent ingenjör

 • Hopfällbart iPadstativ – En fin present för personen att ta fram på sitt nya arbete, eller vid serietittande och för videosamtal. Passar både stora iPads och mindre laptops. 
 • Kylryggsäck 30 liter – Ett paket som passar för personen som gillar att gå på utflykt eller att ha picknick. Ryggsäcken håller mat och dryck kall och underlättar bärandet av tung matsäck. 
 • Krislåda - Röda KorsetEn bra present till någon som redan har allt. Lådan innehåller basutrustning som gör det lättare att hantera en samhällskris som till exempel ett strömavbrott. Krislådan är framtagen utifrån Röda Korsets krisexpertrs råd och säljs till förmån för Svenska Röda Korsets arbete.

Examenspresent polis

 • Hopfällbar foam roller – Världens första skumrulle är en perfekt present att ge bort. Den går att fälla ihop och finns i två modeller, en för djupmassage och triggerpunkter och en för skonsammare träning.
 • Cykelväska ryggsäck – Gillar personen att cykla? Då rekommenderar vi vår cykelryggsäck som är lätt att fästa på pakethållaren. 
 • Silikonlock 10-pack – Perfekt för matlådorna! Nu har personen ett lock som passar för alla typer av skålar.

Examenspresent socionom/Examenspresent jurist

 • Stirr – automatisk omrörare Låt personen få lite hjälp i köket och ge bort en automatisk omrörare. Rör runt i grytan eller såsen och studenten får tid till att göra annat. Tillexempel att hälsa sina gäster välkomna.
 • Solcellsladdad bordslampa – Att ha i trädgården eller på balkongen. Fint ljus för sena sommarnätter eller för varma höstkvällar.
 • Skotork Drysure – Håller skor och pjäxor torra under vinterhalvåret. Torkar utan el, batterier eller värme.

 

Se även våra presenter till studenten >>
Visa filter Dölj filter
Filtrera
Pris
I Lager
Visa
Sortera
Kylryggsäck 30 liter Kylryggsäck 30 liter
Håller matsäcken kall
529 kr
KöpInfo
Tantrix strategispel Tantrix strategispel
Träna ditt logiska tänkande
345 kr
Köp
Info
Anna Hägerstedt Anna Hägerstedt
Stor bakmatta med mått & skalor, 90x55 cm Stor bakmatta med mått & skalor, 90x55 cm
Mät och forma dina bröd och bakverk!
579 kr
Köp
Info
Solcellsladdad bordslampa Solcellsladdad bordslampa
Vattentät solcellslampa till uteplatsen
298 kr
Köp
Info
Krislåda - Röda Korset Krislåda - Röda Korset
Krislåda till förmån för Svenska Röda Korset
950 kr
KöpInfo
Cykelryggsäck Cykelryggsäck
Smart cykelväska som du fäster på pakethållaren
1595 kr
KöpInfo
Bärbar blender Bärbar blender
Uppladdningsbar blender som krossar is
699 kr
KöpInfo
Blomsterfakir Blomsterfakir
Skapa fina blomsterarrangemang
fr. 99 kr
KöpInfo
Sale 25%
Hjälm med belysning, Lumos Matrix MIPS Hjälm med belysning, Lumos Matrix MIPS
Med MIPS-skydd för ökad säkerhet
1950 kr
2600 kr
KöpInfo
Stirr, automatisk omrörare Stirr, automatisk omrörare
Rör medan du gör annat
345 kr
Köp
Info
Silikonlock 10-pack Silikonlock 10-pack
Återanvändbara lock till skålar och matlådor
195 kr
Köp
Info
John Andersson John Andersson
Mortel i gjutjärn, Gravitas Mortel i gjutjärn, Gravitas
Handsmidd mortel och kryddkvarn
699 kr
Köp
Info
Överlevnadsradio FM/AM Överlevnadsradio FM/AM
Laddas med solceller och dynamovev
1195 kr
Köp
Info
Laddningsstation för hela familjen Laddningsstation för hela familjen
Laddar snabbt upp fem enheter samtidigt
859 kr
Köp
Info
Bokformad lampa Bokformad lampa
Fin dekorationslampa i smart bokformat
fr. 425 kr
KöpInfo
Satake Stormtändare Satake Stormtändare
Elegant gasdriven stormtändare
385 kr
Köp
Info
Jennifer Welde Jennifer Welde
Halssmycke med ringhållare, Ringholder 2.0 Halssmycke med ringhållare, Ringholder 2.0
Förvara din ring säkert runt halsen
1450 kr
Köp
Info
Morakniv AB Morakniv AB
Flytande Morakniv med tandat blad Flytande Morakniv med tandat blad
Högkvalitativ friluftskniv som flyter i vatten
325 kr
Köp
Info
Hopfällbart laptopställ Hopfällbart laptopställ
Passar för iPads och små laptops
699 kr
Köp
Info
Badkarshylla Tubble Badkarshylla Tubble
Justerbar bambubricka till badkaret
549 kr
Köp
Info
Vattentätt laptopfodral Vattentätt laptopfodral
Skyddar datorn mot regn och stötar
760 kr
Köp
Info
Hopfällbar foam roller Hopfällbar foam roller
Världens första hopfällbara Foam Roller
755 kr
Bevaka
Visar 22 av 22 artiklar
Logga in
Välj land