SmartaSakers vakuumpåsar
SmartaSakers vakuumpåsar
SmartaSakers vakuumpåsar

SmartaSakers vakuumpåsar

Med SmartaSakers vakuumpåse kan du spara mängder av plats i garderoben, förrådet och på vinden. Vi har många olika storlekar på vakuumpåsar som gör att du kan välja den storleken som passar ditt behov. Våra storsäljare är utmärkta att vakuumpacka kläder i, de lite störra vakuumpåsarna är bra till förvaring och vi har även vakuumpåsar roll-up som du inte behöver använda dammsugaren för att tömma på luft.

Vakuumpåsarna hjälper inte bara till att spara plats, de skyddar även dina kläder och täcken mot fukt och små djur. Perfekt när du behöver göra plats i hemmet och lägga upp kläder och sängkläder som du inte använder på vinden eller i förrådet.

Vakuumpåsar dammsugare

Vakuumpåsarna har en smart ventil som passar de flesta dammsugarmunstycken. Förslut påsens ziplock-lås ordentligt, starta dammsugaren och sätt munstycket mot ventilen. Inom loppet av några sekunder kan du ser hur vakuumpåsen krymper ihop och blir ett hårt, platt paket som blir mycket enklare att förvara.

Vakuumpåsar - Kläder

Våra vakuumpåsar för kläder, kuddar och täcken finns i flera praktiska storlekar. Storleken 80x60 är utmärkt att förvara vinterkläder i på sommaren och sommarkläder i på vintern.

Vakuumpåsar - täcken

Mellanstorleken på vakuumpåsar för kläder, kuddar och täcken är 90x130 cm och är utmärkta för både enkel- och dubbeltäcken. De tar lite mer plats efter att du sugit ut luften ur dem, men om du har plats att förvara dem är det även ett utmärkt alternativ att använda till kläder.

Vakuumpåsar - madrass

Våra största vakuumpåsar för kläder, kuddar och täcken mäter 205x110 cm. De är perfekta för madrasser, dynor och andra stora föremål som du vill skydda mot fukt, smuts och småkryp. Perfekt att använda vid flytt och långtidsförvaring på vinden.

Vakuumpåsar små

Om du ska ut och resa är våra vakuumpåsar 4-pack ett bra alternativ. De här vakuumpåsar utan dammsugare tömmer du på luft genom att rulla ihop påsen istället för att använda dammsugaren.

Vakuumpåse med galge

För långa kappor och rockar kan du använda våra vakuumpåsar för galgade plagg. Istället för att stoppa ner massa kläder i en påse, hänger du upp några utvalda plagg i påsens inbyggda galge och kan förvara dem hängandes för att minimera skrynklor.

Vakuumpåsar bäst i test

I Testfaktas stora test av vakuumpåsar i april 2018 blev smarta saker vakuumpåse utsedd till bäst i test!
Visa filter Dölj filter
Filtrera
Pris
I Lager
Visa
Sortera
Vakuumpåsar för kläder, kuddar & täcken Vakuumpåsar för kläder, kuddar & täcken
Spara plats och packa platta paket
fr. 59 kr
KöpInfo
Vakuumpåse för galgade plagg Vakuumpåse för galgade plagg
Få mer plats i garderoben
89 kr
Köp
Info
Vakuumpåsar 4-pack Vakuumpåsar 4-pack
Skyddar dina plagg och sparar plats i garderoben
94 kr
Köp
Info
Visar 3 av 3 artiklar
Logga in
Välj land