Myggfri sommar – 5 enkla knep


Myggmedel och myggskrämmor
Hur många myggbett har du hittills fått? Svensk sommar i all ära men finns det något mer irriterande än surrande mygg och kliande bett? Upplev en myggfri sommar och njut av sommarlugnet. Vi listar 5 produkter som skyddar dig! Insektsnät med magnetlås

1. Under sommarens varmaste dagar är det skönt att ha altandörren öppen. Den ljumma sommarvinden fläktar skönt och släpper in solljuset. Men det är inte lika uppskattat när mygg och getingar tar sig in i hemmet. Men...det fins en smart lösning på det mesta! Nu kan du ha altandörren öppen och med hjälp av insektsnätet med magnetlås får du in luft och ljus samtidigt som insekterna stängs ute. Du kan enkelt gå igenom nätet då det smarta magnetiska låset ser till att nätet stängs efter att du har passerat. Enligt oss, en av sommarens smartaste prylar! 

Här kan du läsa mer om insektsnätet med magnetlås >>
Thermacell myggskydd, fäst i bältet
2. Att myggen ska låta dig vara ifred behöver inte längre vara önsketänkande! Det är nu möjligt med Thermacell myggskydd. Den luktfria doften ser nämligen till att myggorna håller sig på avstånd. Ska du vandra eller plocka bär i skogen? Då rekommenderar vi att du hakar fast myggskyddet i jackan innan du beger dig ut. 

Här kan du läsa mer om Thermacell myggskydd >>Myggmedel Care Plus DEET 40%

3. Ja du har rätt, det är inte bara myggen vi bör skydda oss mot i sommar. Fästingen är ännu vikitigare att upptäcka! M
yggmedlet Care Plus DEET 40% är en mycket effektiv insektsspray som ger ett långvarigt skydd mot både myggor och fästingar. Bra för dig som tillbringar semestern i sommarstugan. Men också för dig som har en utlandssemester inplanerad. Oavsett resemål rekommenderar vi dig att packar ner myggmedlet! 


Här kan du läsa mer om myggmedlet Care Plus DEET 40% >>


Myggfälla med campinglampa
4.  Ska du bo i husvagn, husbil, tält eller på segelbåten i sommar? Då är myggfällan med campinglampa klockren att ha med sig. En stark lampa som gör att du får bra belysning till kvällens kortspel, samtidigt som du slipper störas av insekter. 

Här kan du läsa mer om myggfällan med campinglampa >>


Thermacell myggskydd mini Halo, Röd5. Njut av sommarkvällen och låt inte myggorna förstöra friden! Fortsätt grillkvällen och ställ Thermacell myggskydd mini Halo på bordet. Det luktfria medlet driver bort myggen från uteplatsen och ser till att du får en mygg- och knottfri utomhuszon. Samla vännerna och njut av den ljusa sommarnatten! 

Här kan du läsa mer om Thermacell myggskydd mini Halo >>


Omnämnda produkter

Thermacell myggskydd Thermacell myggskydd
Myggfri zon på ca 20 kvm
595 kr
KöpInfo
Insektsnät med magnetlås Insektsnät med magnetlås
Stänger sig självt efter att du passerat
188 kr
Bevaka

Se fler inlägg

Logga in
Välj land