Årets smarta julklapp 

Årets smarta julklapp

December månad går i rasande fart och snart är det dags för att öppna julklapparna under granen. Om du behöver hjälp med att hitta en rolig julklapp har vi i personalen valt ut 5 uppskattade julklappar. Vi har något för alla!


 1. Först ut är Tubble – det uppblåsbara badkaret

Uppblåsbart badkar Tubble 

Det uppblåsbara badkaret Tubble är en perfekt julklapp till personen utan badkar men som gärna vill ha ett. Tubble blåser upp sig själv med den medföljande pumpen och är redo att fyllas med vatten redan efter en minut. Tubble har mjuka kanter som ger hög komfort för nacken och är en extralyx i vardagen.


Läs mer om Tubble här >>


 2. Krislådan – i förmån för Svenska Röda Korsets arbete

Krislåda

Till någon som redan har allt kan du ge bort en julklapp i förmån för någon behövande. Krislådan är framtagen av Röda Korset och lådan innehåller basutrustning som kan vara bra att ha hemma under ett längre strömavbrott. För varje såld låda går 100 kronor till Svenska Röda Korsets arbete och är därmed inte bara en smart klapp utan en livsviktig klapp. I Krislådan hittar du ljus, vattendunk, ficklampa och flera smarta saker att ha hemma när krisen kommer.

Läs mer om Krislådan här>>


3. Hjälm med belysning – Lumos Matrix

Hjälm med belysning, Lumos Matrix MIPS

Ge bort en hjälm med belysning och se till att personen är säker i trafiken. Oavsett om personen cyklar, skejtar eller vojar fram är en hjälp med automatiska bromsljus och MIPS skyddssystem viktigt. Det går dessutom att på hjälmens baksida visa med pilar åt vilket håll du ska  svänga. Den planerade körningen minimerar risker i trafiken och gör det lättare för övriga trafikanter att förutse din resväg.


Läs mer om hjälp med belysning här >>


4. Ergonomisk ogräsrensare

Ergonomisk ogräsrensare
Martin och Ove är två innovatörer som idag säljer deras ergonomiska ogräsrensare från Knutby. Den ergonomiska ogräsrensaren har vunnit flera priser och är en perfekt julklapp till den trädgårdsintresserade. Du får med kraft med hela armen och behöver inte belasta handleden. Ogräsrensaren är inte bara snäll mot handleden utan är även snäll mot jorden, då den luckrar upp och syresätter den. En bra att ha sak i rabatten.


Läs mer om den ergonomiska ogräsrensaren här >>


5. Brelock – lock med smörkniv

Brelock, lock med smörkniv

Det svensktillverkade Brelocket med lock och förvaring för smörkniven är en mycket populär innovation hos oss. Med brelocket har du alltid en kniv nära till hands och behöver inte diska mängder av smörknivar som bara har använts en gång. Brelocket kan även diskas i diskmaskinen. En rolig julklapp att ge bort i julklappsspelet.

Läs mer om brelock, lock med smörkniv här >>Omnämnda produkter

Se fler inlägg

Logga in
Välj land