Smarta bevattningssystem
Smarta bevattningssystem – gör att dina blommor överlever semestern


Ska du resa bort i sommar? Med en självbevattningskruka behöver du ingen blomvakt och kan vara bortrest med gott samvete utan att dina blommor vissnar. Vi tipsar om automatisk bevattning kruka, droppslang och för dig med växthus och större trädgård har vi ett smart självbevattningssystem.

Snart väntar en välbehövlig ledighet och hos oss på SmartaSaker hittar du automatisk sjävbevattning och bevattningssystem för växthus. Se till att dina blommor och trädgård klarar sig under semestern.
 

Bevattningssystem inomhus

 Du behöver inte söka efter ”självbevattning krukväxter” längre. Hos oss hittar du flera varianter av semestervattnare att klicka hem.
 

Självbevattning petflaska

 Självbevattning för PET flaska
Denna blomvattnare förser dina växter med vatten och ser till att de inte vissnar när du är bortrest. Denna självbevattning kan användas upp till en månad och med reglaget ställer du in mängden vatten som växterna får varje dag. 

Läs mer om självbevattning petflaska>>


Semestervattnare hur gör man?

Välj en pet-flaska och gör sedan lufthål i botten på flaskan. Fyll på med vatten och justera mängden vatten genom att vrida på droppreglaget. 
Bevattningssnöre

Självbevattning med snöre

Se till att dina krukväxter får lagom med vatten. Semesterbevattningen innehåller 5 stycken bevattningssnören som gör det möjligt att vattna fem växter samtidigt.


Läs mer om självbevattning med snöre >>


Hur funkar självbevattning?

Blötlägg snörena under natten innan du använder dem. Lägg sedan ena änden av snöret i ett glas med vatten. Gör ett hål i jorden och gräv ner den andra änden av snöret i krukan. Bevattningssnöret kommer att föra över vattnet från glaset till krukan i takt med att växten behöver mera vatten.


Bevattningssystem växthus – 3 säkra tips
 
Bevattningssystem pallkrage, bevattningssystem solcell och smart droppbevattning hittar du hos oss. Hitta rätt bevattning för ditt växthus och för din trädgård.

Droppbevattning
1. Bevattningssystem solcell – ett bevattningssystem från tunna

Droppbevattningssystemet ansluts till regntunnan och portionerar ut vattnet till dina blommor, pallkragar, blomlådor och rabatter. Den solcellsdrivna pumpen ser till att jorden är tillräckligt fuktig genom att anpassa mängden vatten efter vädret. 
 
Tips: Koppla vår droppslang till ett befintligt droppbevattningssystem.
 
Hur gör jag med bevattningssystem solcell?

Placera solcellspanelen i solen och anslut pumpen till regntunnan med slangen som medföljer. Dra slangen från pumpen till dina växter och koppla på droppmunstyckena efter vägen. 
Självbevattningssystem

2. Självbevattningssystem – får din trädgård att blomstra

 Självbevattningssystemet kopplas till en större vattenbehållare och ger därefter dina växter regelbundet med vatten. Räcker till 10 växter och passar för växthus, pallkragar och rabatter. 

Läs mer om självbevattningssystem >>

       

3. Automatisk bevattning – vattnar när du inte hinner

 Den automatiska bevattningen är anpassad för att du ska kunna vattna flera växter samtidigt och passar för krukväxter inomhus och för plantor utomhus. Se video för instruktioner.

Läs mer om automatisk bevattning >>


3 nyheter: Bevattningssystem krukor 


Självbevattningskruka

1. Automatisk bevattnings kruka – apelkrukan till uteplatsen

Denna självvattnande kruka är lätt att plantera dina sommarblommor i. Krukan har en integrerad vattenreservoar som förser blommorna med rätt mängd vatten. 

Läs mer om självvattnande ampelkrukan >>


Självvattnande odlingslåda
2. Stor självvattnande kruka utomhus – perfekt för dina tomatplantor

Planteringslådan är perfekt att ställa i trädgården, på altanen och på större balkonger. Innerkrukorna har en varsin vattenreservoar som förser växterna med så mycket vatten plantan behöver.   

Läs mer om självvattnande planteringslåda >>

Självvattnande rund kruka

3. Självvattnande kruka – sjävbevattning kruka för trädgården

Den runda krukan har en innerkruka som du enkelt planterar i. En enkel självbevattningslösning som tar hand om dina blommor när du är bortrest. 

Läs mer om självvattnande kruka >>

Omnämnda produkter

Se fler inlägg

Logga in
Välj land