Klä dig i reflexer från topp till tå

Reflexrosett
Använd reflex! Extra viktigt nu när vi går in i årets mörka månader och dagarna blir allt kortare. Hos oss hittar du smarta reflexer som gör att du syns när det blir skymning. Vi har allt från reflexklistermärken till reflexaccessoarer för väskan och höstkappan. Snyggt, säkert och smart! 


Reflexaccessoarer – höstens säkra modeval

Reflexrosett
Vill du bära reflex men är på jakt efter något diskret? Spana in vår reflexscrunchie, reflexrosett och våra elastiska skosnören med reflex. Fäst hårsnodden i hästsvansen och rosetten på jackan. Tillsammans med de reflekterande skosnörena syns du ordentligt under höstmånaderna. Glöm inte att det är de små detaljerna som är avgörande!

Läs mer om reflexrosetten här>>


Reflexscrunchie
Läs mer om reflexscrunchien här>> 

Elastiska skosnören med reflexer

Reflexbältet – snyggt till höstkappan


Reflexbälte

Ska du på kvällspromenad med hunden eller promenerar du hem från jobbet? Oavsett vad är det viktigt att du ger ifrån dig ett reflekterande ljus! Reflexbältet är en snygg utstyrsel som förstärker din outfit under vinterhalvåret. Höstkappan kommer bokstavligen att lysa upp.


Läs mer om reflexbältet här>>

Reflexband till armar och ben

Reflexband till väskan

Reflexband till väskanNu behöver du inte välja mellan att klä dig snyggt eller säkert. Fäst bandet på väskan och bege dig ut i mörkret. En stilren detalj som är lätt att alltid bära med sig. 

Läs mer om reflexband till väskan här>>


Reflexspray för kläder – perfekt för dig som ofta glömmer reflex

Reflexrosett
Varierar du mellan att använda olika väskor och jackor? Då är det lätt att missa att fästa reflexen på den du använder för tillfället. Med reflexsprayen för kläder behöver du inte komma ihåg dina reflexer. Det räcker med att du skakar sprejen och sprejar på din mössa, väska och jacka. Osynligt på dagen och reflekterande när mörkret faller. 

Läs mer om reflexspray för kläder här >>

Reflextofsen – diskret men märkbar

Reflextofs
Letar du efter en mindre detalj men som samtidigt synliggör dig på kvällen? Då vill vi tipsa om reflextofsen, perfekt för dig som känner att det räcker men en detalj på väskan, ryggsäcken eller på jackan. Tofsens karbinhake gör den lätt att fästa och finns i flera olika färger. 

Läs mer om reflextofsen här >>

Reflexklistermärken – både för cykeln och cyklisten

Reflexklistermärken
Cyklar du till och från jobbet? Då är det viktigt att du är synlig i trafiken. Våra reflexklistermärken gör cykelturen säkrare. Helt klart en smart livförsäkring! Givetvis behöver du inte vara en cyklist för att kunna använda reflexerna. Klisterlapparna går nämligen bra att fästa på alla hårda ytor. Fäst på barnvagnen, dekorera brevlådan med reflekterande mönster eller smycka rullatorn. Självhäftande klistermärken är för alla!

Läs mer klistermärkerna här>>


Omnämnda produkter

Se fler inlägg

Logga in
Välj land