9 tips för en lyckad brunch!


Uppdukat för brunch med ostkupa

Varva ner och unna dig en brunch under ledigheten. Avokadomackor, amerikanska pannkakor, bacon, ägg eller en fräsch fruktsallad boostar dagen. Vi har flera smarta tips för en lyckad brunch på hemmaplan eller att njuta av i sommarstugan. Bjud över nära och kära och imponera med dina kökskunskaper….eller köksprylar från SmartaSaker.

Muffinsformar
1. Baka muffins till brunchen! Ställ fram plåten med nybakade muffins och duka fint för dina gäster och familjemedlemmar. Våra muffinsformar i silikon tål att köras i diskmaskinen och gör sig utmäkt på brunchen. Återanvänd dem och ta fram igen vid middagsbuffén. Gör en god efterätts cheescake eller använd som pajform. 

Här kan du läsa mer om våra muffinsformar i silikon>>

Transparent ostkupa
2. Ost på mackan är väl ändå ett solklart pålägg att servera på brunchen! Nu menar vi inte en trött ostmacka utan lyxa till det lite extra. Köp bröd från närmsta bageri, lägg på din favoritost, en gurkskiva eller tomathalva och toppa med din trädgårdsodling. Lite basilika, groddar eller persilja är mycket gott att ha på mackan! Ostkupan är inte bara smart att förvara osten i. Ånej, den passar även utmäkt att servera kvällens ost-och charkbricka på.


Här kan du läsa mer om vår ostkupa >>

Knäckebrödskrin
3. Knäckebröd kanske inte är det första man förknippar med en brunch. Men en hårdmacka kan bli mycket god. Bre på någon god färskost, lite gravad lax, avokado och toppa med lite rödlök. Mums! Knäckebrödskrinet passar lika bra i stugan som på köksbänken hemma. Samlar ihop alla smulor och skyddar knäckebrödet från oinbjudna skafferigäster.

Här kan du läsa mer om knäckebrödskrinet >>

Pochera ägg med äggpocheringspåsar
4. På jakt efter brunch inspo? Vi tycker att ägg är en stark kandidat som kvalar sig in till brunchen! Våra äggpocheringspåsar gör att du på bara några minuter kan få pocherade ägg. Det smarta är att du varken behöver vinäger eller vatten. Du får ändå perfekta ägg att ha på mackan. 

Här kan du läsa mer om våra äggpocheringspåsar >>

Riven ingefära med rivjärnssked5. En uppiggande ingefärsshot boostar dagen och är både nyttig och god. För att göra ingefärsshots behöver du riven ingefära. Den river du bäst med vår smarta rivjärnssked. Fångar upp allt i skeden och det blir lättare att ha ner i juicen, smoothien eller till morgonteet. 

Här kan du läsa mer om rivjärnsskeden >>


Ergonomisk brödkniv
6. Promenera till närmsta bageri eller gör ditt eget surdegsbröd och bjud på! Men även hembakat bröd kan vara svårt att skiva. Hur försiktigt du än skär får du inte till det där perfekta skivorna. Med vår smarta ergonomiska brödkniv får du fina brödskivor att lägga i brödkorgen. 

Här kan du läsa mer om den ergonomiska brödkniven >>

Förvara bröd i en brödpåse
7. Blir det bröd över från brunchen? Det är alltid en besvikelse om brödet hinner bli hårt till nästa gång du är sugen. För att slänga det i soporna går inte för sig! Så hur förvarar man brödet bäst? Förläng hållbarheten och lägg ditt bröd i vår smarta brödpåse. Njut av gårdagens bröd på nästa brunchtillfälle, lunch eller middagsbjudning.

Här kan du läsa mer om brödpåsen>>

Avokadolock förlänger hållbarheten på avokado
8. En brunch behöver inte vara krånglig. Lägg en avokadohalva på mackan och strö på lite örtsalt och chiliflakes.
Men vad gör du med den andra avokadohalvan? Lägg den i vårt avokadolock och förvara den i kylen. Perfekt att ta fram till kvällens sallad.

Här kan du läsa mer om våra matlock till avokado>>

Sirapskanna och pannkakor
9. Gör amerikanska pannkakor. Vad passar till det? Jo sirap. Ringla sirapen över de nygräddade pannkakorna och strö på lite färska bär. Med vår droppfria sirapskanna ser du till att det inte blir kladdigt på bordet. En perfekt pryl till pannkakosfrukosten!


Här kan du läsa mer om sirapskannan >>


Omnämnda produkter

Se fler inlägg

Logga in
Välj land