Spara pengar och var snäll mot plånboken!
Spara pengar med miljösmarta produkter
Hur går det med nyårslöftet om att spara pengar? Många spenderar sina pengar på att äta ute och vissa av oss har shoppingvanor som är svåra att bryta. Men med våra spartips blir det lättare at dra ner på kostnaderna och få koll på din ekonomi.

Du har hört det förr men att ta vara på allt i kylen är både miljösmart och smart för plånboken. Planera kvällens middag efter vad som redan finns hemma. Om du inventerar din kyl med jämna mellanrum blir det lättare att laga mat på rester och se vad som har kortdatum och behöver tillagas. Att inte slänga mat är också en viktig del. Med vår yoghurthållare får du ut allt ur förpackningen och minskar därmed matsvinnet. Förpackningen som du tror är tom hade antagligen räck till ytterligare en frukost. Ställ din yoghurt upp och ner i yoghurthållaren och se till att få ut det sista.


Tubklämma
  
Såklart finns det mer än yoghurt att ta bättre vara på. Se till att kläm ut det sista ur tandkräms-eller kaviartuben. Det gör du lätt med vår tubklämma.
 


2. Gör matlådor

Mattermos
Läs mer om mattermos>>

Planera dina köp och försök att inte handla hungrig. Med kurrande mage blir det lättare att man köper mer och tillåter sig att spontanshoppa. Att förbereda matlådor är smart rent ekonomiskt. Skippa restaurangbesöken och försök att inte handla lunch ute. Se istället till att ta med dig matlåda. 


Rostfri matlåda
 

3. Ta med dig eget kaffe


Termosmugg
Byt ut vanan om att köpa med dig kaffe överallt. Ta med en kaffetermos på vägen till jobbet och nästa gång du ska fika med en vän se till att ta en promenad istället och ha med er eget kaffe. Du sparar flera kronor på detta!

Läs mer om vår termosmugg>>
 

4. Laga och förnya dina kläder


Noppborttagare
Läs mer om noppborttagaren >>

Att handla second hand är bättre än att köpa nytt. Men om du ska spara pengar är det bättre att du lånar från en kompis. Låna ett par skor till födelsedagen, du kommer ändå bara att använda dem några enstaka gånger. Tänk igenom ditt beslut innan du handlar något nytt. Allt behöver inte vara nytt, du kan fräscha upp din befintliga garderob med några enkla knep. Noppborttagaren gör att du kan använda din favorittröja igen, den blir som ny. Passa även på att lappa ihop dina trasiga jeans och klipp isär och sy ihop ett nytt plagg. 

5. Spara el

Fjärrstyrt grenuttag med USB & WiFi
Det är ingen nyhet att det är många som drabbas av elpriserna. Stäng av dina kontakter hemma och spar på elen. Det smarta grenuttaget gör att du kan fjärrstyra upp till sju olika enheter med ett knapptryck i mobilen. När du ansluter ditt grenuttag till ditt WiFi kan du fjärrstyra allt oavsett var du befinner dig och via appen kan du hålla koll på din energiförbrukning.

Läs mer om fjärrstyrt grenuttag med USB & WiFi>> 

Fjärrstyrd strömbrytare med WiFi
Den fjärrstyrda WiFi-strömbrytaren gör att du kan stänga av dina saker direkt från telefonen. Oavsett om du är utomlands eller hemma kan du tända lampor och se till att kaffet kokar lagom till att du kliver upp på morgonen. Du kan kontrollera din elförbrukning lättare och se över din historik och din aktuella elförbrukning.

Läs mer om vår fjärrstyrda strömbrytare med WiFi>>

6. Cykla och lämna bilen hemma


Shoppingkasse för cykeln
Hur sparar man pengar? Jo, det kan vara så lätt som att ta cykeln till affären i stället för att ta bilen. Få hem dina varor i vår smarta shoppingkasse för cykeln. Bättre för miljön, plånboken och för hälsan. 

Läs mer om shoppingkasse för cykeln>>


Omnämnda produkter

Se fler inlägg

Logga in
Välj land