Håll dig sval under sommarens värmebölja

Håll dig sval under sommarens värmebölja

Håll temperaturen nere med smarta lösningar

Sommaren är här och med den de efterlängtade soliga dagarna, sköna briser och ljusa kvällar – men också intensiva värmeböljor. När temperaturen stiger och solen gassar på, kan det vara svårt att hålla sig sval och bekväm. Att hitta effektiva sätt att hantera värmen blir därför snabbt en prioritet.

Värmeböljor kännetecknas av temperaturer som ligger över det normala för den aktuella årstiden och platsen. Höga dagstemperaturer och varma nätter kan vara påfrestande, särskilt över tid, vilket gör det extra viktigt att skydda sig själv. Undvik direkt solljus under de varmaste timmarna på dagen. Att vistas i parker eller skogsområden där det finns naturlig skugga erbjuder ofta en välbehövlig paus från värmen. Nattetid kan en svalkande kylkudde göra stor skillnad, medan en fläkt med extra kyleffekt hjälper dig att tackla den mest intensiva hettan. Tänk också på att värmen kan vara utmanande för våra fyrbenta vänner – som också behöver smarta lösningar för att hålla tillbaka solens starka strålar. 

Uppladdningsbar golvfläkt

Den uppladdningsbara golvfläkten är en annan räddare i nöden under varma dagar. Den är sladdlös och enkel att flytta runt i hemmet, så att du kan alltid har svalkan nära till hands.
Uppladdningsbar golvfläkt

Uppladdningsbar med cirka 10h batteritid
Uppladdningsbar golvfläkt

Timerfunktion och fjärrkontroll

Bordsfläkt med kyleffekt

För en snabb och effektiv svalka vid skrivbordet är bordsfläkten med kyleffekt oslagbar. Den är lätt att flytta runt och ger en omedelbar kyleffekt, perfekt när du jobbar eller läser en bok.
Bordsfläkt med kyleffekt

Rymmer 0,75 liter vatten för extra kyleffekt
Bordsfläkt med kyleffekt

Färgskiftande belysning i sju färger

Isbox för isbitar

Vem älskar inte en kall dryck i sommarhettan? Med isboxen har du alltid tillgång till is i rikliga mängder. 

Isboxen

Islåda med isbricka i locket
Isboxen

Håller isen kyld i upp till 9 timmar

Isform med lock för stora iskuber

För större mängder dryck eller för att hålla en bål kyld längre, är våra stora iskuber ett utmärkt val. De stora kuberna smälter långsammare och håller drycken kall, även under de hetaste sommardagarna. 

 Isform med lock för stora iskuber

Stadig silikonform med lock
 Isform med lock för stora iskuber

Varje isbit har en volym på 5 cm³

Svalka för hundar

Glöm inte bort de fyrbenta vännerna! Den hopfällbara hundpoolen är smidig att sätta upp och ta ner, och ger din hund en härlig plats att svalka sig på i trädgården. Och för svalka både inomhus och utomhus så erbjuder kylmattan en smidig lösning. Den aktiveras av kroppsvärmen och ger hunden konstant svalka.
Hopfällbar hundpool

Perfekt för både svalka och lek
Kylmatta till hunden

Innehåller en mjuk och skön kylgel

Kylhandduk

Och för de riktigt varma stunderna är en kylhandduk ett fantastiskt sätt att svalka sig på. Den binder vatten och håller sig kall i upp till 3 timmar. Perfekt för den som tränar mycket!
Kylhandduk

Binder vatten som svalkar
Kylhandduk

Håller kylan i cirka 3 timmar

Hur hanterar man en värmebölja?

Under en värmebölja är det viktigt att hålla sig sval och hydrerad. Sök upp skugga eller svala platser, drick mycket vatten regelbundet och undvik ansträngande aktiviteter under dagens hetaste timmar. Att använda kylhanddukar och klä sig i lätta, ljusa kläder kan också hjälpa till att svalka sig.

Hur stänger man ute värmen?

För att stänga ute värmen, dra för gardiner och persienner för att blockera solljuset. Håll fönstren stängda under dagen för att förhindra att varm luft kommer in och använd fläktar eller luftkonditionering för att cirkulera sval luft inomhus.

I kategorin fläkt och kyla har vi samlat alla våra svalkande produkter på ett ställe. Här hittar du allt från kraftfulla fläktar till innovativa kylväskor. Oavsett om du behöver svalka dig under träningen, vid poolen, eller i hemmet under heta sommardagar, har vi produkterna som hjälper dig att hålla temperaturen nere. Hitta dina favoriter idag och njut av en svalare sommar!

Omnämnda produkter

Hopfällbar hundpool Hopfällbar hundpool
Tålig hundbassäng för roliga sommarlekar
435 kr
Bevaka
Kylhandduk Kylhandduk
Svalkande sporthandduk som kyler länge
85 kr
Bevaka
Kylmatta till hunden Kylmatta till hunden
Hjälp hunden att svalka sig på varma dagar
169 kr
KöpInfo
Bordsfläkt med kyleffekt Bordsfläkt med kyleffekt
Litet kraftpaket för behagliga brisar
425 kr
Köp
Info
Isbox Isbox
Stor islåda med isform i locket
355 kr
KöpInfo
Isform med lock för stora iskuber Isform med lock för stora iskuber
Iskubsform för 6 stora iskuber
219 kr
Köp
Info
Uppladdningsbar golvfläkt Uppladdningsbar golvfläkt
Tackla sommarvärmen med kraftfull svalka
1998 kr
Köp
Info

Se fler inlägg

Logga in
Välj land