Smart julbelysning att inspireras av
 
Även om det råder lite olika meningar om när det är dags att julpynta år 2024, tror vi att julbelysning är mer än bara en ljuskälla. Julkänslan och stämningen den medför gör det mysigare under årets mörka månader. Vi tipsar om julgransbelysning, julbelysning att ha utomhus, julbelysning att ha inomhus och såklart våra unika julstjärnor och juldekorationer för 2024.  

dekorationskotte

Dekorationskotte med belysning 

Först ut är vår dekorationskotte med belysning. Kotten är en fin att ha framme med på julbordet eller att ha ståendes på vardagsrumsbordet. Dekorationsljuset har en timerfunktion och den energisnåla LED-lampan ger cirka 100 timmars brinntid.

Läs mer >>

 LED-lampor till ljusstakar och julgransljus 7-pack

LED-lampor till ljusstakar och julgransljus 

Byter du ut dina gamla glödlampor till LED-lampor kommer du att spara in på elförbrukningen i jul. Men ändå byter vi sällan till LED-belysning. Förmodligen är det för att dessa ligger nerpackade i en jullåda på vinden eller i källaren under resten av året och därför håller i flera år. Men se i stället till att byta ut dina gamla lampor mot energisnåla LED-lampor. LED-lamporna passar både adventsljusstakar och julgransljus och brinner med ett varmvitt ljus.

Läs mer >>

Antikljus i fyra längder

Antikljus i fyra längder

Våra antikljus är i riktigt vax och har en varmvit LED-låga som lyser fint i mörkret. De fyra antikljusen är olika långa och ger en illusion om att ljusen har brunnit olika länge. Antikljusen är ett brandsäkert alternativ till levande ljus och är fina att ha i adventsljusstaken.

Läs mer >>

Julgirlang för utomhusbruk

Julgirlang – en juldekoration att ha utomhus

Med den här belysta julgirlangen kan du skapa mysig julbelysning utomhus på årets mörka dagar. Den långa girlangen har flera batteridrivna lampor som lyser med ett varmvit ljus och är en härlig dekorationsbelysning att tända när julen är på ingång.

Läs mer >>

Juldekoration för utomhusbruk, Stjärna

Juldekoration för utomhusbruk

Låt din julstjärna stå lutad vid entrén eller dekorera med julbelysning på din balkong med denna vackra ljuskälla. Julstjärnan har en metallring i hörnet vilket gör att den lätt att hänga upp på en krok. Stjärnan är även en fin julbelysning att ställa mot en vägg och ha utomhus.


Läs mer >>

 Batteridriven julstjärna 3D för utomhusbruk

Batteridriven julbelysning – en julstjärna att julpynta med ute

Julstjärnor är en fin julbelysning att i fönstret. Vår adventsstjärna är unik med sin 3D design. Helt klart ett julpynt att inspireras av. Denna batteridrivna julstjärna har en timerfunktion och lyser med ett varmvitt välkomnande sken. Vacker att dekorera uteplatsen med eller en fin julbelysning att ha i trädet.


Läs mer >>

Snöflinga med belysning

Snöflinga med energisnål belysning

Denna fina snöflinga med belysning lyser upp ditt hem och är fin att dekorera uteplatsen med. Snöflingan finns i två olika storlekar och är anpassad för att stå ute under hela vinterhalvåret. En julbelysning att ställa på altanen.

Läs mer >>


Julbelysning att ha inomhus

julgransslinga

Lys upp din julgran med vår julgransslinga

Att trassla ut ljusen till julgranen är för många ett irritationsmoment. Julgransslingan löser detta. Slip vira den runt granen och trä i stället på slingan över julgranen.


Läs mer >>

Julgransmatta med stjärnor

Julgransmatta med stjärnor 

Det är inte bara julgranen som ska lysa. Skapa stämning med vår julgransmatta med stjärnor. Mattan är till för att ha inomhus och filtmattan lyser med ett varmvitt sken. När du kopplar in strömkabeln i vägguttaget tänds stjärnorna och kanske julkänslan.


Läs mer >>

Batteridriven julkrans med belysning

Dekorera din ytterdörr med en julkrans

 Under advent och jul är det fint att ha en inbjudande krans på ytterdörren. Denna dörrkrans kan användas både inomhus och utomhus och välkomnar gästerna vid dörren.


Läs mer >>


När ska man ta bort julpynt ?

Du tar ner julpyntet tjugo dagar efter jul. Den 13 januari som även kallas Tjugondag Knut. Då anses julfirandet vara över.Omnämnda produkter

Julgransmatta med stjärnor Julgransmatta med stjärnor
Grå julgransmatta med stämningsfull belysning
399 kr
Köp
Info
Julgirlang för utomhusbruk Julgirlang för utomhusbruk
Utomhusdekoration med verklighetstrogna tujabarr
275 kr
Köp
Info
Batteridriven julstjärna 3D för utomhusbruk Batteridriven julstjärna 3D för utomhusbruk
Vit adventsstjärna med timerfunktion
395 kr
Köp
Info
Antikljus i fyra längder Antikljus i fyra längder
Fina LED-ljus till adventsljusstaken
249 kr
Bevaka
Snöflinga med belysning Snöflinga med belysning
Vinterdekorera med en stor lysande snöflinga
fr. 469 kr
KöpInfo
LED-lampor till ljusstakar och julgransljus 7-pack LED-lampor till ljusstakar och julgransljus 7-pack
120 kr
Köp
Info
Julgransslinga Julgransslinga
Trä på julgransslingan och slipp vira den runt granen
395 kr
KöpInfo
Batteridriven julkrans med belysning Batteridriven julkrans med belysning
Dekorativ dörrkrans till dörr eller vägg
469 kr
Köp
Info

Se fler inlägg

Logga in
Välj land