Personalen tipsar om farsdagspresenter!

 
Present till farsdag

Att fira farsdag och hitta en farsdagspresent är inte det lättaste.  Vi på SmartaSaker berättar om vad vi ska ge våra pappor på farsdag. Inspireras och få idéer till den perfekta presenten till pappa.

 

 14 november börjar närma sig och då är det dags att fira pappa på farsdag. Vi har handplockat några av våra favoriter inför fars högtid.


Farsdagspresenter

Hedda jobbar på marknadsavdelningen och till pappa Christopher ska hon ge bort en värmefilt.
 
–Jag har själv provat denna filt och jag älskar den. Ibland blir han väldigt frusen och dess sex värmelägen kommer garanterat hålla honom varm i vinter, säger Hedda.

Den stora pläden är 180x130 cm och är i mjukt flanell-fleece. Perfekt för kyliga dagar! För pappa är det bara att koppla in värmefilten i eluttaget, välja någon av temperaturinställningarna och kura ihop sig med en kopp te. 

Läs mer om värmefilten>>


Hopfällbara läsglasögon med nyckelringAdam jobbar på kundtjänst och till pappa Åke ska han ge de hopfällbara läsglasögonen med nyckelring.

–Pappa kommer att tycka om sin present. Lätta att ta med sig och knipsa fast så att de inte kommer bort, säger Adam.

Läsglasögonen kan snabbt sättas på näsan när pappa behöver läsa. När han inte använder glasögonen förvaras de i ett smart fodral med nyckelring. Fiffigt då det bara är hänga fast på nyckelknippan. Glasögonen finns i flera olika styrkor.

Amanda jobbar på ekonomiavdelningen och ansvarar för SmartaSakers inköp. Till pappa Anders har hon köpt en stor fågelmatare för fönster.
Stor fågelmatare för fönster
Stor fågelmatare för fönster–Han älskar fåglar och är fågelskådare på fritiden. Fågelmataren kan han fästa på fönstret hemma och se hur de samlas framför näsan på honom, säger Amanda.
  
Den transparenta fågelmataren fästs med tre sugproppar på utsidan av fönstret. Se till att den är påfylld med fågelfrön och vänta sedan in gästerna. När fåglarna börjar hitta till fågelmataren kan pappa se allt på nära håll.
 
Rebecca jobbar på kundtjänst och till pappa Anders tänker hon handla en Eco Pan.

 
Stekpanna Eco Pan

–Han gillar att laga mat och jag tror verkligen att han skulle bli glad för denna stekpanna, säger Rebecca.
 
Eco Pan är en mycket slitstark stekpanna med en unik, vegansk och växtbaserad non stick-beläggning. Stekpannan kan användas på alla typer av spisar, inklusive induktionshäll och kräver ytterst lite fett vid tillagning. Den är tillverkad av återvunnen aluminium och ger en god värmefördelning. Perfekt gåva för alla hobbykockar! 

Läs mer om Eco Pan>>

Hedvig jobbar också på kundtjänst och har flera farsdagspresenter i tanken. Men när nyheten ”mina trädgårdsväxter” kom in i sortimentet, visste Hedvig att pappa Bengt hade tyckt om den. 
Inslagning av paket

Trädgårdsboken slås in i ett paket

–Till slut bestämde jag mig att köpa vår nya trädgårdsbok till pappa. Han gillar att planera och hålla koll. I denna bok kan han skriva anteckningar till sig själv samt få smarta odlingstips, säger Hedvig.
 
Mina Trädgårdsväxter är en trädgårdsbok där pappa kan föra journal över sina växter och blommor. Trädgårdsbokens 300 sidor innehåller allt från tips och idéer, till tomma sidor och mallar där pappa kan föra odlingsdagbok, skissa upp planer och skriva ner all information han kan behöva för att få sina växter att trivas.
 
Läs mer om Mina Trädgårdsväxter>>


Låt pappa bestämma sin egen present! Se till att han i lugn och ro kan klicka hem sin gåva och att det verkligen är något han vill ha. Ella är VD på SmartaSaker och hon tipsar om det digitala presentkortet.

Digitalt presentkort

–Är du ute i sista sekund? Våra digitala presentkort är perfekt om du inte vet vad du ska köpa eller inte har möjlighet att träffa din far, säger Ella.
  
Det digitala presentkortet levereras som en personlig kod som visas under "Mina sidor". Därifrån kan du sedan maila det direkt till pappa.
 
 
Förutom personalens tips har vi även en hel kategori med innovativa och roliga presenter. Här hittar du fler tips på farsdagspresenter>>

Omnämnda produkter

Se fler inlägg

Logga in
Välj land