Duka smart och hämta inspiration till årets julbord

Fin dukning till julen
Maxa julfirandet med en smart dukning! Vi tipsar om brandsäkra ljus att ha i ljusstaken, hur du löser problemet med förväxlade glas och ser till att alla kan texten och kan sjunga med till snapsvisan. Hämta inspiration till årets juldukning hos oss!

Röda LED-ljus

Lys upp julbordet med batteridrivna ljus

Byt ut stearinljusen i  adventsljusstaken mot batteridrivna ljus. Fint julpynt och du slipper vara orolig att du ska glömma bort ljusen. Dessa batteridrivna vaxljus har en nedbrunnen design med en verklighetstrogen låga. Ljusen har en inbyggd timer och kan lysa i 6 timmar innan ljusen stänger av sig i 18 timmar. Nästa dag tänds de automatiskt igen vid samma tid.

Läs mer om kort batteridrivet stearinljus >>

Snapskort
52 snapsvisor i kortleksformat

Det kan vara trevligt att sjunga tillsammans under julmiddagen. Men då måste alla kunna texten. Dessa kort har 52 unika snapsvisor som gör att alla kan läsa innantill och stämma in i sång. En partyhöjare att ta fram och ha på julbordet.

Läs mer om snapsvisor i kortleksformat >>
Glasmarkör, MingleID

Glasmarkör-håll koll på glaset och spar på disken

Glasmarkören MingleID löser problemet med förväxlade glas. Nu behöver inte gästerna blanda ihop sina glas. Det blir även mindre disk om gästerna bara använder sig av ett glas. På glasmarkören kan du skriva gästernas namn och glasmarkören går även bra att använda för bordsplacering.

Läs mer om glasmarkör>>

Sugrör i metall

Återanvändbara sugrör i metall

Drick julmusten ut ett sugrör i metall. Inte bara miljösmart utan smart att du nu alltid har sugrör hemma. Sugrören är i rostfritt stål och är helt smak-och doftfria. Metallsugrören kan även diskas i diskmaskinen.

Läs mer om återanvändbara sugrör i metall>>
Omnämnda produkter

Se fler inlägg

Logga in
Välj land