Smarta saker du saknat

Välkommen till oss på SmartaSaker 

SmartaSaker grundades 2006 och hos oss hittar du smarta prylar och roliga presenter. Det får gärna vara en pryl som förenklar vardagen och det är ännu roligare om det dessutom är en svensk innovation. Idag har vi över 1000 artiklar i sortimentet och 250 av dem är svenska innovationer. Läs mer om hur allt började här.

Tidslinje

Vi har valt att lyfta svenska innovationer

Att hitta en unik produkt som skiljer sig från mängden är något vi på SmartaSaker värdesätter högt. Innovationen ska engagera och gärna ge reaktionen ”åh vad smart”. Vi lyfter inte bara innovationen utan även innovatören, hjärnan bakom produkten. Varje månad väljer vi ut en av våra svenska innovatörer till månadens innovatör, som i en intervju med oss får möjlighet att berätta mer om idén bakom produkten. Läs intervjuerna i bloggen!


SmartaSaker handplockar & testar hela sortimentet

Vi tar endast in produkter som vi själva testat och kan stå för. Eftersom vi skriver alla produkttexter själva är det viktigt att vi kan produkten utan och innantill. Du som kund ska inte behöva undra om produkten fungerar, det ingår i vårt jobb att ta reda på. Alla produkter som vi säljer är därmed testade. Vi vill att våra kunder ska bli nöjda och då måste produkten hålla kvalitetsmässigt och framför allt göra det den lovar. 


För oss är det viktigt att tänka miljösmart

Vi använder oss av hållbart emballage och håller nere volymen när vi packar våra paket. Sedan 2018 har vi klimatkompenserat för våra frakter. Läs mer om vårt klimattänk här.

Ett exempel på detta är att vi inte deltar i Black Friday utan uppmuntrar dig till genomtänka köp. Läs mer här.Di Gasell 2021Di Gasell 2022

Gasellföretag

SmartaSaker har fått en gasellutmärkelse av affärstidningen Dagens Industri. DI Gasell delas ut till de snabbast växande företagen i Sverige. Utmärkelsen innebär att vi numera är ett Gasellföretag och uppfyller ett flertal villkor:

  • En nettoomsättning som överstiger 10 miljoner kronor, enligt den senaste årsredovisningen.
  • Minst tio anställda, enligt den senaste årsredovisningen.
  • Minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret i den fyraåriga undersökningsperioden.
  • Ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren.
  • Ett positivt samlat rörelseresultat för de fyra senaste räkenskapsåren.
  • I allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner.
  • Sunda finanser.

Hållbar E-handel

Medlemmar i Hållbar e-handel

Vi är medlemmar i Hållbar e-handel, vilket innebär att vi aktivt jobbar med hållbarhetsfrågor och gör vårt bästa för att minimera vårt avtryck på miljön. Genom att vara medlem i Hållbar e-handel skaffar vi oss relevanta insikter och vi medlemmar hjälper varandra med dessa viktiga frågor. 

Trygg E-handel

Vi har certifieringen Trygg e-handel

Trygg e-handel är en certifiering för nätbutiker som säljer varor och tjänster på nätet. Certifieringen visar att vi står för tydliga, enkla och enhetliga villkor gentemot konsument.


Välkommen att handla hos oss!

Du är alltid välkommen till vår e-handel, där kan du läsa mer om våra produkter. Har du några frågor om dem eller behöver hjälp med din beställning finns vi alltid till hands. Vi har även en fysisk butik på Sankt Eriksplan 11 i Stockholm. Välkommen in!


Har du frågor eller vill tipsa oss om en produkt?

Vi letar alltid efter nya smarta saker till vårt unika sortiment och tar gärna emot tips! Har du tips eller frågor går det bra att maila till info@smartasaker.se så återkommer vi till dig inom kort.  
Logga in
Välj land