Innovationer inspirerade från vardagen

Välkommen till oss på SmartaSaker 

SmartaSaker grundades 2006 och hos oss hittar du smarta prylar och roliga presenter. Det får gärna vara en pryl som förenklar vardagen och det är ännu roligare om det dessutom är en svensk innovation. Vi erbjuder noga utvalda innovationer och smarta produkter med hög kvalité, som håller vad de lovar. Läs mer om hur allt började här.   


SmartaSaker tidslinje

Alltid handplockat och testat

Vi tar endast in produkter som vi själva testat och kan stå för. Vårt noga utvalda sortiment är handplockat och består av hållbara och kvalitativa produkter som gör vardagen lite enklare. Vi letar, hittar och testar!

Innovationer i fokus

Vi brinner för innovation och vi har många gånger varit en språngbräda till våra innovatörer så att de kunnat nå ut med sina innovationer. Varje månad väljer vi ut en av våra duktiga innovatörer till "månadens innovatör". De får i en intervju berätta mer om idén bakom sin innovation och hur de gick från idé till färdig produkt. Läs alla intervjuer här.  

Vårt engagemang

Vårt engagemang gör oss bra på att leta och hitta nya innovationer och innovatörer. Men vårt engagemang stannar inte där. Vi strävar alltid efter att vara i framkant när det gäller kundnöjdhet och service. För oss är även hållbarhet en viktig fråga och en del i vårt hållbarhetsarbete är att vi sedan 2020 är en mycket stolt samarbetspartner till Svenska Röda Korset. Läs mer om vårt samarbete här.  

För oss är det viktigt att tänka miljösmart. Vi använder oss av hållbart emballage och håller nere volymen när vi packar våra paket. Sedan 2018 har vi klimatkompenserat för våra frakter. Läs mer om vårt klimattänk här.   Ett exempel på detta är att vi inte deltar i Black Friday utan uppmuntrar dig till genomtänka köp. Läs mer här  .Di Gasell 2021Di Gasell 2022

Gasellföretag

SmartaSaker har fått en gasellutmärkelse av affärstidningen Dagens Industri. Di Gasell delas ut till de snabbast växande företagen i Sverige. Utmärkelsen innebär att vi numera är ett Gasellföretag och uppfyller ett flertal villkor:

  • En nettoomsättning som överstiger 10 miljoner kronor, enligt den senaste årsredovisningen.
  • Minst tio anställda, enligt den senaste årsredovisningen.
  • Minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret i den fyraåriga undersökningsperioden.
  • Ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren.
  • Ett positivt samlat rörelseresultat för de fyra senaste räkenskapsåren.
  • I allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner.
  • Sunda finanser.
Hållbar E-handel

Medlemmar i Hållbar e-handel

Vi är medlemmar i Hållbar e-handel, vilket innebär att vi aktivt jobbar med hållbarhetsfrågor och gör vårt bästa för att minimera vårt avtryck på miljön. Genom att vara medlem i Hållbar e-handel skaffar vi oss relevanta insikter och vi medlemmar hjälper varandra med dessa viktiga frågor. 

Trygg E-handel

Vi har certifieringen Trygg e-handel

Trygg e-handel är en certifiering för nätbutiker som säljer varor och tjänster på nätet. Certifieringen visar att vi står för tydliga, enkla och enhetliga villkor gentemot konsument.

Välkommen att handla hos oss!

Du är alltid välkommen till vår e-handel, där kan du läsa mer om våra produkter. Har du några frågor om dem eller behöver hjälp med din beställning finns vi alltid till hands. Vi har även en fysisk butik på Sankt Eriksplan 11 i Stockholm. Välkommen in!

Har du frågor eller vill tipsa oss om en produkt?

Vi letar alltid efter nya smarta saker till vårt unika sortiment och tar gärna emot tips! Har du tips eller frågor går det bra att maila till info@smartasaker.se så återkommer vi till dig inom kort.

Logga in
Välj land