Gör smarta beslut under White Monday


White monday

Black Friday är en dag då företag runt om i världen rear ut sina produkter. Dagen har på senare år förlängts till en hel vecka, även kallad Black Week. Men det är inte till allas belåtenhet. Begreppet White Monday drog igång som en motreaktion på Black Friday. Något som vi på SmartaSaker känner mer för än veckan då de flesta företag spär på konsumtionshetsen.

  

SmartaSaker inspireras av White Monday

 
På senare år har så kallade White Monday företag uppmuntrat sina kunder till att shoppa begagnat, hyra produkter och inspirerat folk till att laga istället för att kasta och köpa nytt. 
 
Vi på SmartaSaker förstår att reaerbjudanden lockar och att många har råd med vissa prylar när priserna sänks. Däremot tror vi inte på att handla för handlandes skull. Är dina köp genomtänkta eller shoppar du endast för att varan har en röd prislapp? Tänk en extra gång innan du handlar under Black Week och gör smarta val under White Monday.

Vi har inga Black Friday erbjudanden utan vill att du ska tänka igenom ditt köp ordentligt. Om du letar efter miljösmarta julklappar har vi olika alternativ: 

Shoppingkassar & påsar till frukt och grönt

Shoppingset – ersätter plastpåsar

Positiv recension om shoppingsetet

 
Shoppingsetet består av fyra större kassar och sex små påsar till frukt-och grönt. Shoppingsetet är tillverkat av 100% PET-plast från återvunna PET-flaskor. Kassens kabinhake gör att du kan du hänga upp shoppingsetet på en krok i hallen eller på kundvagnen i affären.

Läs mer här>>

Lapiglove sminkborttagning

Lapiglove sminkborttagningshandske –  tar bort allt smink med endast vatten

Recension av Lapiglove

Lapiglove är en smart sminkborttagningshandske i mikrofiber som tvättar bort allt smink med endast vatten. Med Lapiglove behöver du varken använda bomullspads eller tvål och är perfekt även för personer med allergi eller känslig hud.

Läs mer här>>

Bee's wrap - hållbar matfolie

Bee's wrap - hållbart matfolie

Recension av Bee's wrap - hållbar matfolie

Bee's wrap skyddar maten och är perfekta att paketera runt bröd, ost, frukt och grönsaker. Det naturliga och organiska materialet bildar ett formbart vaxpapper och är återanvändbart. 

Läs mer här>>


Här kan du hitta alla våra miljösmarta julklappar >>
Här kan du läsa mer om vårt klimatarbete >>
Läs mer om Black Friday >>

Omnämnda produkter

Se fler inlägg

Logga in
Välj land