Tantrix ett smart logikspel eller pussel
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Tantrix

Träna ditt logiska tänkande
345 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Ge geniknölarna en match
  • Spel eller pussel
  • För alla över 5 år

  

Visst kan det vara bra att ruska om i huvudet och få gnugga geniknölarna och öva det logiska tänkandet ibland? Tantrix är ett fascinerande pussel och spel från Nya Zeeland för en till åtta deltagare. Tantrix Game Pack består av 56 bakelitbrickor med målade färgband i rött, grönt, gult och blått. Varje bricka är unik och med brickorna kan du både spela spel och lösa olika typer av pussel och till och med lägga patiens. Grundkonceptet är att man skall försöka bilda en så lång linje, eller ögla, som möjligt med en av de färgerna. 

Eftersom det finns många olika användningsområden för Tantrixbrickorna kan både barn från cirka 5 års ålder och vuxna som vill spela avancerade strategispel få stor glädje och nytta av Tantrix. Du kan pussla med Tantrix en kort stund, eller ägna timtal åt att försöka lösa alla de svåra varianterna. Det finns även ett ännu olöst pussel sedan 20 år – ska du bli den som löser det?

Kundomdömen (1 st)
Betyg på Tantrix i gruppen HUS & HEM / Barn & Föräldrar hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!