Korvsnittare
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Korvsnittare
Ulf Lamby & Staffan Englesson

Korvsnittare

Krispig yta på korvarna
105 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
Ulf Lamby & Staffan Englesson
  • Snabb snittning
  • 8 knivblad
  • Räfflad pincett

Få till knapriga och goda korvar på nolltid med den här händiga korvsnittaren med pincett. Snittaren har åtta knivar med perfekt djup för en fin snittad yta, och med räfflorna på pincetten hålls korvarna stadigt på plats.

Håll ned korven med pincetten mot en skärbräda och dra snittaren i en 45-gradig vinkel över korven. Vänd sedan snittaren till 45 grader åt andra hållet och dra igen för att skapa ett rutmönster, så får du korvar med en delikat krispig yta. I INSTRUKTIONSFILMEN nedan kan du se hur enkelt det är att snitta korven.

Pincettens ena sida har en nedsänkning för att även kunna snitta smalare korvar som prinskorvar. Behöver du hacka grönsaker, så som purjolök, så fungerar snittaren även utmärkt för detta ändamål.

Korvsnittaren är gjord av plast i nylon med glasfiber och kan diskas i diskmaskin.
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Korvsnittare i gruppen FRITID / Grillsaker hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!