Grillhalster Light My Fire
Favoriter
Beställ före kl 12 så skickas din order samma dag!
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Grillhalster Light My Fire
Light My Fire

Grillhalster till pinnen

Grilla direkt över öppen eld i naturen
Innovatör:
  • Grilla nyfångad fisk över öppen eld
  • Använd en gren som handtag
  • Inställbar höjd på gallret

Grilla din nyfångade fisk i detta portabla grillhalster. Grillhalstret vecklas ut och fästs runt en pinne med det praktiska låset. Grilla sedan din fisk eller köttbit tillsammans med lite örter och grönsaker direkt över öppen eld och njut!

Grillhalstret har två inställbara höjder för att kunna hålla fast både tunna och lite tjockare ingredienser. Efter användning fälls grillhalstret enkelt ihop igen och kan dessutom diskas i diskmaskin när tillfälle ges. Grillhalstret mäter 155x165x25 mm och är tillverkat i rostfritt stål och tål både fukt och värme. 

Var rädd om naturen och undvik att kapa av en frisk gren från ett träd, låset passar de flesta pinn-tjocklekar och du bör enkelt kunna hitta en avfallen gren på marken som passar.
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Grillhalster till pinnen i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!