Biltvättskit miljösmart
Favoriter
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Biltvätt miljösmart, kit

Miljövänlig och vattensparande fordonstvätt
350 kr
space
Fordonstvätt:

space
Antal:

Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
Elisa & Niclas Wilhelmsson
  • Komplett tvättkit
  • 100 % miljövänlig fordonstvätt
  • Räcker till ca 4-6 tvättar


Komplett kit med Vattenfri fordonstvätt för snabb och vattensparande biltvätt. Välj mellan Nano & Karnauba eller Ultraglans fordonstvätt och få ett bra paketpris tillsammans med ett 2-pack mikrofiberdukar och en sprayflaska för förvaring av den utblandade fordonstvätten.

Vattenfri fordonstvätt är ett 100 % miljövänligt sätt att tvätta bilen på och sparar samtidigt hundratals liter vatten då 100 ml fordonstvätt, tillsammans med 9 dl vatten räcker till ca 6-10 tvättar. Med nanoteknologi, tensider och polymer får du en normalstor och normalsmutsad bil ren på 15-20 minuter. 

Tvätta din bil, motorcykel eller husvagn direkt på gatan genom att spraya den utblandade vätskan på fordonet och torka av smutsen med den ena duken. Nanoteknologin särskiljer och tar bort smutsen, kvar blir ett tunt lager vax som poleras in med den andra torra mikrofiberduken. Bilen blir glänsande ren och lämnar dessutom ett UV-skyddande lager som skyddar mot smuts och gör det lättare att tvätta nästa gång.

Fordonstvätten är fri från petroleumbaserade lösningsmedel, flyktiga organiska föreningar, drivgas och innehåller dessutom inga farliga färg-, eller doftämnen som kan orsaka allergiska reaktioner. För hårt smutsade bilar av t. ex. sand och lera, bör bilen först spolas av på en tvättanläggning.


Vattenfri fordonstvätt Nano & Karnauba:
Förutom att göra skinande rent, innehåller denna variant ett Karnaubavax som poleras in och ger en spegelblank, skyddande yta på bilen.

Vattenfri fordonstvätt Ultraglans:
Innehåller samma komponenter som Nano & Karnauba, men utan karnaubavaxet. Detta gör denna tvätt även lämplig för rengöring av bilrutorna samt för rengöring inomhus där du vill ha det extra glänsande rent.

Paketets innehåll:
Välj mellan 100 ml Nano & Karnauba eller 100 ml Ultraglans fordonstvätt.
2-pack mikrofiberdukar
Sprayflaska 1 liter för förvaring av den utblandade fordonstvätten.

Kundomdömen (1 st)
Betyg på Biltvätt miljösmart, kit i gruppen TEKNIK / Husvagn & Husbil hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!