Biltvättskit miljösmart
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Biltvätt miljösmart, kit

Miljövänlig och vattensparande fordonstvätt
275 kr
space
Fordonstvätt:

space
Antal:

Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
Elisa & Niclas Wilhelmsson
  • Komplett tvättkit
  • 100 % miljövänlig fordonstvätt
  • Räcker till ca 6-10 tvättar


Komplett kit med Vattenfri fordonstvätt för snabb och vattensparande biltvätt. Välj mellan Nano & Karnauba eller Ultraglans fordonstvätt och få ett bra paketpris tillsammans med ett 2-pack mikrofiberdukar och en sprayflaska för förvaring av den utblandade fordonstvätten.

Vattenfri fordonstvätt är ett miljösmart sätt att tvätta bilen på och sparar samtidigt hundratals liter vatten. Den lilla flaskan innehåller 100 ml fordonstvätt som tillsammans med 9 dl vatten räcker till ca 6-10 tvättar. Med nanoteknologi, tensider och polymer får du en normalstor och normalsmutsad bil ren på 15-20 minuter. 

Tvätta din bil, motorcykel eller husvagn genom att spraya den utblandade vätskan på fordonet och torka av smutsen med den ena duken. Nanoteknologin tar bort smutsen lämnar kvar ett tunt lager vax som poleras in med den andra torra mikrofiberduken. Bilen blir glänsande ren och medlet lämnar dessutom ett UV-skyddande lager som skyddar mot smuts och gör det lättare att tvätta nästa gång.

Med den miljösmarta biltvätten kan du tvätta bilen på gatan om du vill. Fordonstvätten är fri från petroleumbaserade lösningsmedel, flyktiga organiska föreningar, drivgas och innehåller dessutom inga farliga färg-, eller doftämnen som kan orsaka allergiska reaktioner. För hårt smutsade bilar av t. ex. sand och lera, bör bilen först spolas av på en tvättanläggning.

Vattenfri fordonstvätt Nano & Karnauba:
Förutom att göra skinande rent, innehåller denna variant även ett starkare karnaubavax som poleras in och ger en spegelblank, skyddande yta på bilen.

Vattenfri fordonstvätt Ultraglans:
Innehåller samma komponenter som Nano & Karnauba, men utan karnaubavaxet. Detta gör denna tvätt även lämplig för rengöring av bilrutorna.

Det här ingår:
Välj mellan 100 ml Nano & Karnauba eller
100 ml Ultraglans fordonstvätt.
2-pack mikrofiberdukar
Sprayflaska 1 liter för förvaring av den utblandade fordonstvätten.


Kundomdömen (1 st)
Betyg på Biltvätt miljösmart, kit i gruppen TEKNIK / Bil hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen