Vakuumpåsar för resan och packningen
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Vakuumpåsar för resan

Sparar upp till 60% packutrymme
89 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • En förpackning med 4 påsar
  • Rullas ihop för att pressa ut luften
  • Skyddar mot insekter, fukt och dålig lukt


Smarta vakuumpåsar gör det lätt att packa! Vakuumpåsen skyddar dessutom dina textilier mot fukt, lukt och ohyra. Påsarna är försedda med en sorts backventil, så det är bara för dig att lägga in dina kläder och rulla ihop påsen. Luften pressas då ut kommer inte in förrän du öppnar påsen igen. De här påsarna är perfekta för att minimera packningen och kan användas om och om igen.
Att tänka på är att de däremot kan släppa in en aning luft om du använder dem liggande i garderoben under en längre tid. Om det är långtidsförvaring du letar efter passar våra vanliga vakuumpåsar bättre! Varje förpackning innehåller 4st påsar, 40x60cm.

OBS! Tänk på att inte fylla påsarna så fulla att innehållet går över den streckade linjen på påsen, för då kan påsen spricka!

 

Kundomdömen (2 st)
Betyg på Vakuumpåsar för resan i gruppen AKTUELLT / Bästsäljare hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!