RFID-blockerande passkydd
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Passficka med RFID-skydd

Skyddar mot identitetsstöld på resan
Färg: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Skyddar mot trådlös identitetsstöld
  • Rymmer både pass och kreditkort
  • Lätt och smidig passficka

Denna passficka skyddar mot RFID-scanning genom att blockera elektromagnetiska fält och ser till att dina personliga uppgifter förblir skyddade. Fickan är robust och rymmer förutom pass, även flera kreditkort.
OBS! Passar ej finska och tyska pass.

RFID - Radio Frequency Identity är ett identifikations-system som trådlöst överför elektronisk data från en läsare till en mottagare via elektromagnetiska fält. Detta kan låta krångligt men systemet är redan implementerat i många produkter i vår ägo i form av ett litet chip, till exempel och mest noterbart i nya pass, nationella id-kort och vissa kreditkort. Detta system har tagits fram för att bland annat öka säkerheten vid passkontroller och underlätta vid betalningar. 

Informationen är visserligen krypterad men på senare tid har illasinnade lyckats knäcka koden och har då fått tillgång till personlig information genom att trådlöst scanna av pass och kort i offentliga miljöer.

Läs mer om RFID-Stölder här från Sveriges Radio 10/2 2016 : http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=406&artikel=6364623

Kundomdömen (5 st)
Betyg på Passficka med RFID-skydd i gruppen FRITID / Resa hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!