Julklappsspelet - Spela julklappsspelet Winter | SmartaSaker
100% klimatkompenserad frakt!
Leverans 1-2 dagar 60 dagar öppet köp Fri frakt fr 499kr

Varukorg

Logga in

Skriv in din epost och lösenord för att logga in och se dina tidigare ordrar och dina sparade uppgifter.

Ny kund hos oss? Skapa konto

Glömt lösenord?

Julklappsspelet

Julklappsspelet

Roligt julklappsspel för hela familjen
Innovatör:
  • Roligt sätt att dela ut julklappar på
  • Tärningar och tidtagarur
  • Spelregler 

Julklappsspelet från Sagaform innehåller allt du behöver för att spela julklappsspelet med din familj och dina vänner. Med tärningar, tidtagarur och spelregler är ni snabbt igång och kan börja dela ut julklapparna.

Julklappsspelet är ett mycket omtyckt och uppskattat sätt att dela ut julklapparna på. Det är perfekt att spela när ni är många som är med och när det är svårt att köpa specifika julklappar till varje person. Slå istället in små godsaker, fina hantverk, eller roliga och smarta saker i paketen och låt tärningen bestämma vem som får vad!

Lägg julklapparna i en hög mellan er och turas sedan om att slå tärningarna. Tärningarna bestämmer om du får ta ett paket från högen. När alla paket från högen är utdelade, öppnar ni paketen så att alla ser vad de innehåller. Sen fortsätter spelet som vanligt med tärningarna. Men den här gången ställer ni in timern på lämplig tid och istället tar ni paketen från varandra.

Baserat på form, storlek och hur det låter när du skakar paketet, är kanske ett paket mer eftertraktat och kommer att cirkulera mellan många händer innan tiden tar slut. När tidtagaruret ringer så är tiden slut och de paket du håller i handen är dina. (Det är dock roligast om alla får paket, så antingen bestämmer ni att alla tar med sig två små julklappar, eller så får den/de som är utan ett paket bestämma vem de vill ta ett paket ifrån.)

Julklappsspelet innehåller två tärningar, ett jultomte-tidtagarur, spelregler och en tygpåse som du kan förvara hela julklappsspelet i.

Förutom att Julklappsspelet från Sagaform är en god hjälp i spelandet, är det även en rolig klapp att ge bort i julklappsspelet eller en trevlig present att ge bort till värden som håller i julklappsutdelandet.

Innehåll:
2 st trätärningar
1 st Tidtagarur
Spelregler
Tygpåse

Material: Trä, ABS-plast
Mått: 9,5 cm x 6 cm
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Julklappsspelet i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
Medlem i Hållbar e-handel