AirHouse, insektsnät för parasoll, från Parlebo.
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

AirHouse i trädgården
Maria Liljekvist

Insektsnät till parasollet

Insektsfri uteplats
2800 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
Maria Liljekvist
  • Insektsnät för parasoll med paviljong-känsla
  • Mot getingar på dagen och mygg på kvällen
  • Ger fri sikt ut

 
Den svenska sommaren är underbar men kort. De vackra dagarna och kvällarna vill vi så gärna ta till vara men då och då gör sig naturnen påmind i form av diverse flygfän av olika slag. Ilskna getingar och surrande flugor på dagen och blodtörstande myggor på kvällen. Mot alla dessa ovälkomna sommargäster finns bot! Ge ditt parasoll ett insektsnät och du får ett välkomnande uterum att använda när helst du vill.

Ett flugnät i svensk design som fästes i parasoller och håller mer eller mindre ilskna flygfän borta sköna sommardagar och nätter. Det passar parasoll (OBS! ingår ej) med en diameter på 2,8-3,5 meter och består av åtta förlängningsribbor i rostfritt stål och ett insektsskyddande nät som kan öppnas, hållas stängt eller enkelt rullas upp när man inte vill använda det. Förlängningsribborna bygger ut parasollet till ett uterum som mäter ca 4 meter i diameter. Nätet förankras i marken med tältpinnar eller tyngder (medföljer ej). Airhouse rymmer matgrupper i de flesta former med plats för 8-10 personer. Airhouse är enkelt att montera inga verktyg behövs. Ljusa sommarkvällar upplevs nätet som genomskinligt. Jämför gärna bilderna tagna inifrån som tydligt visar hur lite man märker av nätet. Alla material är vädertåliga och av hög kvalitet. Nätet tål hårt slitage och repar inte upp sig eller ändrar form. Detaljerna är sydda i ett starkt tyg av polyester. Airhouse kan tvättas i maskin 30 grader, men enklast är att spola av det med trädgårdsslangen.

Kundomdömen (1 st)
Betyg på Insektsnät till parasollet i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!