AirHouse, insektsnät & myggnät för parasoll
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

AirHouse i trädgården
Maria Liljekvist

Insektsnät till parasollet

Skapa ett uterum fritt från geting och mygg
2800 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
Maria Liljekvist
  • Skapar ett uterum under parasollet
  • Skyddar mot geting, flugor & mygg
  • Upplevs genomskinligt

Den svenska sommaren är underbar och de vackra dagarna och kvällarna vill vi förstås gärna ta till vara på. Med det här smarta insektsnätet på ditt parasoll skapar du ett mysigt uterum fritt från getingar på dagen och myggfritt på kvällen.

Insektnätet Airhouse passar parasoll med en diameter på 2,8–4 meter och består av åtta förlängningsribbor i rostfritt stål och ett nät av hög kvalitet. Nätet kan öppnas, hållas stängt eller enkelt rullas upp när man inte vill använda det. Förlängningsribborna bygger ut parasollet till ett uterum som mäter 4 meter i diameter. Nätet kan förankras i marken med tältpinnar eller tyngder (ingår inte).


Airhouse rymmer matgrupper i de flesta former med plats för 8-10 personer. Ljusa sommarkvällar upplevs nätet som genomskinligt. Jämför gärna bilderna tagna inifrån som tydligt visar hur lite man märker av nätet.

Alla material är vädertåliga och av hög kvalitet och det behövs inga verktyg för att montera Airhouse. Nätet tål hårt slitage och repar inte upp sig eller ändrar form. Detaljerna är sydda i ett starkt tyg av polyester. Airhouse kan tvättas i maskin 30 grader, men enklast är att spola av det med trädgårdsslangen.

Kundomdömen (2 st)
Betyg på Insektsnät till parasollet i gruppen AKTUELLT / Mygg & Geting hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen