Garderobslampa med rörelsesensor
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Garderobslampa med ljus-och rörelsesensor

Automatisk garderobsbelysning
165 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Lyser upp mörka skrymslen
  • Lång livslängd
  • Tänds automatiskt


Garderobslampan är en praktisk lampa som tänder automatiskt när du öppnar dörren. Lampan lyser med 12 lumen och ger ett bra ledljus så länge rörelsesensorn känner av din närvaro. Ljuset fortsätter även att lysa någon minut efter att du stängt dörren om du skulle glömt något och behöver öppna igen. 

Garderobslampan har även en ljussensor som låter lampan förbli släckt om resterande rummet är tillräckligt ljust, lampan sparar på så sätt batterier och lyser inte i onödan. Det finns dock även ett praktiskt "ON"-läge om man önskar en permanent belysning.

Lampan är perfekt för garderober, men passar såklart även andra mörka skrymslen, så som tex garage, vindar, båtar och källarutrymmen.

Garderobslampan monteras med två medföljande skruvar och drivs av 3st AAA batterier (köps separat). Batteritid ca 25 timmar.
Kundomdömen (10 st)
Betyg på Garderobslampa med ljus-och rörelsesensor i gruppen HUS & HEM / Ljus & Belysning hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!