Garderobslampa med rörelsesensor
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Garderobslampa med ljus-och rörelsesensor

Automatisk garderobsbelysning
165 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Lyser upp mörka skrymslen
  • Lång livslängd
  • Tänds automatiskt


Garderobslampan är en praktisk lampa som tänder automatiskt när du öppnar dörren. Lampan lyser så länge rörelsesensorn känner av din närvaro och ger ett behagligt ledljus när du letar efter den rätta dressen för dagen. Ljuset fortsätter även att lysa någon minut efter att du stängt dörren om du skulle glömt något och behöver öppna igen. 

Garderobslampan har även en ljussensor som låter lampan förbli släckt om resterande rummet är tillräckligt ljust, lampan sparar på så sätt batterier och lyser inte i onödan. Det finns dock även ett praktiskt "ON"-läge om man önskar en permanent belysning.

Lampan är perfekt för garderober, men passar såklart även andra mörka skrymslen, så som tex garage, wc, vindar, båtar och källarutrymmen.

Garderobslampan monteras med två medföljande skruvar och drivs av 3st AAA batterier (ingår ej).
Kundomdömen (8 st)
Betyg på Garderobslampa med ljus-och rörelsesensor i gruppen PRESENTTIPS / Smart inredning hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!