Yoghurthållare upp & ner
Favoriter
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Yoghurthållare

Tar vara på allt och minskar matsvinn
Färg: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
Jan Åkerlind
  • Få ut all yoghurt
  • Mindre matsläng
  • Spar pengar


Visst är det irriterande att inte få ut det sista ur dagens yoghurtförpackningar? Tålamodet räcker oftast inte till att stå och vänta på att yoghurten skall rinna ner i skålen och vi slänger ca 10% av yoghurten i onödan!

Med Yoghurthållaren är detta jobb redan klart när du är hungrig och vill äta. Ställ Yoghurten upp och ner i hållaren när det börjar bli lite kvar i förpackningen och det sista av yoghurten kommer att rinna ner mot förpackningens öppning. Förpackningen står stadigt i yoghurthållaren. Hållaren har också bra storlek som passar i facket på kylskåpsdörren.

Att ta tillvara på allt i förpackningen bidrar inte bara till att mindre mat och förpackningar slängs i onödan, utan sparar även pengar med tiden.
Kundomdömen (11 st)
Betyg på Yoghurthållare i gruppen PRESENTTIPS / Present under 100 kronor hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!