Vakuumpåse för hängande plagg
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Vakuumpåse för galgade plagg

Förvara platt på galgen
89 kr
Köp 3 st eller fler för 80 kr/st
Köp 5 st eller fler för 75 kr/st
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Spara utrymme
  • Håller fukt och insekter borta
  • Effektiv förvaring

 

Vakuumpåsar för plagg du helst vill förvara hängande i platta, minimalt utrymmeskrävande. Du hänger enkelt in ett antal plagg, hur många beror på hur tjocka de är, drar ut luften med hjälp av dammsugaren och vips har du platta paket att hänga undan till nästa användning. Ett tips om du inte vill vakuumpacka så hårt kan du även låta en del luft vara kvar i påsen som effektivt håller fukt och insekter borta från dina favoritkläder. Tänk på att använda galgar som är trubbiga och inte sticker sönder påsen. Kemtvättsgalgar kan vara mycket vassa och bör användas med försiktighet. En vakuumpåse rymmer 2-10 plagg.

OBS! Var mycket noga med att försluta vakuumpåsarna väl. Minsta lilla ”osynliga” glipa i låset gör att luft efterhand tar sig in i påsen och volymen kommer att öka igen.

Kundomdömen (6 st)
Betyg på Vakuumpåse för galgade plagg i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!