Universal allputs
Favoriter
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Universal allputsmedel

Drygt, effektivt och miljövänligt
179 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Drygt och miljövänligt
  • Skinande rent resultat
  • Skonsamt mot huden

 

Universal allputs är ett annorlunda putsmedel som är helt fritt från syror och aggressiva ämnen och ändå supereffektivt och samtidigt miljövänligt. Dessutom innehåller det inget onödigt vatten. Medlet är högkoncentrerat och det nödvändiga vattnet tillför du själv. Det är mycket drygt och därför billigt. Den lösa smutsen hamnar på svampen och inte på fingrarna och är lätt att skölja bort. Så skonsamt att skyddshandskar inte behövs. Huden mår bra av medlet varför många allergiker gärna använder det. Tack vare att man arbetar med lödder, är det mycket lätt att komma in i skrymslen och hörn. 

Putsa silver, mässing, koppar och rengör emalj, plastytor, keramik, porslin, rostfritt, kakel och allt blir skinande rent.

Medlet är lika bra i hemmet som till bilen, båten, husvagnen m.m. Speciellt kakelytor, tvättställ och badkar blir rena och blanka med minimal ansträngning. Universal allputs är en ren naturprodukt.

Kundomdömen (19 st)
Betyg på Universal allputsmedel i gruppen AKTUELLT / Bästsäljare hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!