Överfallslarm och försvarsspray
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Överfallslarm och försvarsspray

Larmar, färgar och sprayar
Färg: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
Chafic Aschberg Dallé
  • Larmar, färgar och sprayar
  • Säkerhetslås
  • Lätt att ta med i väskan

Lättanvänt överfallslarm och försvarsspray som låter starkt, färgar med en svårtvättad röd färg och sprayar ett irriterande ämne för ögonen. Det handhållna överfallslarmet är litet och enkelt att ta med i väskan eller jackfickan.

Ta fram överfallslarmet om du känner dig otrygg och håll den i handen. Avaktivera säkerhetslåset och tryck sedan igång överfallslarmet med den stora knappen på ovansidan. Omedelbart börjar larmet tjuta samtidigt som det sprayar en röd färg och ett irriterande ämne.

Larmet tjuter starkt i 120dB och låter upp till 60 minuter om du inte stänger av det. Den röda färgen är svår att tvätta bort och kan sitta fast på huden i flera dagar. Sprayen är mycket obehaglig att få i ansiktet och irriterar ögonen i 3–5 minuter. Ämnet är dock ofarligt för ögonen.

Säkerhetslåset gör att du kan ha larmet i väskan eller runt halsen utan att vara orolig att den oavsiktligt ska aktiveras. När låsmekanismen skjuts till höger visas en röd markering och då vet du att sprayen är redo att användas.

Överfallslarmet Super Gaia är licensfri och laglig att använda i Sverige.


Kundomdömen (4 st)
Betyg på Överfallslarm och försvarsspray i gruppen TEKNIK / Säkerhet hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!