Minibrandvarnare
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Minibrandvarnare

Superliten brandvarnare med starkt ljud
399 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Superliten brandvarnare
  • Perfekt för hemmet eller husvagnen
  • Inbyggt batteri med 10 års batteritid

Superliten minibrandvarnare med starkt ljud som varnar om det börjar brinna. Brandvarnaren är endast 4 cm i diameter och 4,1 cm hög och är perfekt både för hemmet, stugan, husvagnen och husbilen.

Minibrandvarnaren är mycket lättmonterad och fästs antingen med den dubbelhäftande tejpen eller med plugg och skruv. Minibrandvarnaren skall monteras i taket, helst med 50 cm fri yta åt alla håll. Dubbelhäftande tejp, plugg och skruv följer med i förpackningen.

Den optiska sensorn varnar när rökpartiklar bryter och reflekterar ljusstrålen inuti minibrandvarnaren. Minibrandvarnaren larmar då med ett starkt och genomträngande ljud på 85 dB. Om minibrandvarnaren larmar vid kraftigt spisos eller då brödskivorna bränts i brödrosten, kan du trycka på pausknappen för att tysta minibrandvarnaren i 10 minuter. Det ger dig tid att vädra ut röken innan den aktiveras igen.

Minibrandvarnaren har ett inbyggt batteri med 10 års batteritid. Indikatorlampan blinkar till var 48e sekund när minibrandvarnarens batteristatus är okej, men du kan även testa ljudet med testknappen. Minibrandvarnaren varnar minst 30 dagar innan batteriet tar slut.

Minibrandvarnaren fungerar optimalt i temperaturer från +4 °C till +38 °C.
Den är EJ rekommenderad att installera i båtar eller annan marin miljö.

Mått: Diameter Ø 4 cm, höjd 4,1 cm.
Inbyggt batteri, ej utbytbart: 3V CR123A Lithium battery, 1600 mAh 

Certifikat:
EN 14604:2005, EN 60065:2002, NF292, ROHS, REACH
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Minibrandvarnare i gruppen TEKNIK / Säkerhet hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!