Laddningsstation för hela familjen
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Laddningsstation för hela familjen

Laddar sju enheter samtidigt
Färg: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Endast en strömsladd i väggen
  • 4 portar till mobiltelefoner
  • 3 portar för surfplattor

En laddningsstation är ett smart sätt att samla ihop familjens alla enheter och ladda dem på en och samma plats. Med plats för fyra telefoner och tre surfplattor kan laddningsstationen ladda upp till sju enheter samtidigt.

Med endast en sladd i väggen som försörjer laddningsstationen, laddas alla enheter från laddningsstationens sju olika USB-ingångar. Fyra av ingångarna är anpassade för smartphones (5V, 1A) och de övriga tre ingångarna är anpassade för surfplattor (5V, 2,4A). Flertalet eluttag frigörs i hemmet och det blir inget bråk om vem som har minst batteri och därmed förtur till laddaren.

Telefoner och surfplattor läggs med sidan ned på plattan och lutas mot avgränsningarna. Gummiytorna undertill ser till att enheterna ligger stadigt på laddningsstationen. Laddningsstationen kan ladda de allra flesta smartphones och surfplattor då det är enhetens USB-kabel som används för att ladda från stationen.

OBS! Laddningskablar medföljer ej. Finns att köpa som tillbehör.
Kundomdömen (3 st)
Betyg på Laddningsstation för hela familjen i gruppen TEKNIK / Dator & Mobil hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!