Kryddställ Qrylla
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Kryddställ

Passar i skåp & låda, kan stå framme eller hängas upp
Färg: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
Sven-Olof Nordin
  • Bra överblick över kryddburkarna
  • Kan stå fritt eller hängas på väggen
  • Plats för 8 kryddburkar

En kryddburk här, en kryddburk där. Våra kära smaksättare har ofta en benägenhet att ställas lite överallt i köket eller hamna huller om buller i en kökslåda. Detta svensktillverkade och innovativa kryddställ strukturerar upp och organiserar kryddburkarna i köket till perfektion!

Kryddstället Qrylla rymmer 8 kryddburkar av standardstorlek och den fiffiga designen gör att kryddstället antingen kan ställas på en hylla, hängas upp på väggen, läggas i en hög kökslåda eller ha ståendes framme på bänken. Lutningen på kryddstället ger en bra överblick och du hittar snabbt de aktuella kryddorna för dagen. 

Med ordning och reda på kryddburkarna undviker du onödiga dubbelköp och har full koll på vilka kryddor som håller på att ta slut eller har utgångna datum.

Flera kryddställ kan med fördel användas för att exempelvis sortera kryddorna efter användningsområden eller ställas med dina mest använda kryddor längst fram. Lyft till exempel ut hela kryddstället med grillkryddor och ta med dem till grillen!

För studenten är ett kryddställ med kryddor en perfekt flytta hemifrån present! Med ett ställ i studentens favoritfärg fyllt med åtta kryddburkar är det enkelt att bli inspirerad och komma igång med matlagningen.

Kryddstället är anpassad 60 cm breda skåp och lådor (svensk skåpstandard) och är 47 cm brett, 8 cm djupt och 12 cm högt (inklusive kryddburk). På baksidan av kryddstället sitter två nyckelhålsfästen för väggmontering (skruvar ingår ej). Kryddstället finns i flera olika färger och är tillverkat i stöttålig Polystyren.

Tillverkas i Härnösand.
Kundomdömen (14 st)
Betyg på Kryddställ i gruppen PRESENTTIPS / Smart inredning hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!