Hamburgerpress
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Hamburgerpress

Alltid perfekta burgare
395 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Gör perfekta burgare
  • Smidigt och snabbt
  • Grillkockens favorit


Hamburgerpress
Pressa dina egna perfekta hamburgare i en supercool teflonbelagd hamburgerpress. Hamburgarna blir 11.5cm i diameter och tjockleken (0.6-3.8cm) ställs enkelt in med tvingen på locket. Lägg i en bit köttfärs, ställ in önskad tjocklek, stäng locket och tryck till. Köttfärsen pressas nu ihop till en perfekt och hållfast hamburgare.

För perfekt upplagda högar av hamburgare vid grillbordet rekommenderar vi de vaxade mellanläggspapperna. Att lägga ett mellanläggspapper i botten på hamburgerpressen underlättar även arbetet och snabbar på pressandet. När hamburgaren är pressad och klar lyfter man bara ur pappret med hamburgaren på och de går enkelt att stapla och förvara.

Mellanläggspapper köps separat som tillbehör.

Kundomdömen (4 st)
Betyg på Hamburgerpress i gruppen PRESENTTIPS / Mat & Dryck hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!