Dream Tubes, skydd för att sova i stor säng
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Dream Tubes

Bäddat för skön sömn
Storlek: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Låt inte barnet ramla ur sängen
  • Perfekt hemma och på resan
  • När barnet slutar med spjälsäng

 

Övergången från spjäl- eller juniorsäng till större säng kan vara problematisk för många barn. Att ramla ur sängen på natten gör ont och är ibland skrämmande. Lösningen heter Dream Tubes - ett praktiskt bomullslakan med uppblåsbara sidoskydd som gör flytten från liten till stor säng enkel och säker. Både barn, täcke och gosedjur stannar i sängen som blir mysig och ombonad med de mjuka sidoskydden. Dream Tubes skapar med andra ord en riktigt behaglig sovmiljö. En annan fördel är att det är mycket lätt att ta med sig Dream Tubes när man är ute och reser eller när barnet ska sova borta.

Dream Tubes har lakan av hög kvalitet av 100% bomull, och fungerar för madrasser upp till 70x150cm respektive 90x200 cm. Dream Tubes skapar en trygg och skön sovmiljö för barn mellan 18 månader och 5 år och är godkänd enligt British Standard BS7972:2001 sängskydd för barn.

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Dream Tubes i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!