Bagagevåg - Bäst i test!
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Bagagevåg

Väger med hög precision
115 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Hög precision
  • Liten och lätt
  • Undvik övervikt


Med en digital bagagevåg kan du väga alla dina väskor innan du åker till flygplatsen. Du ser snabbt om en väska väger för mycket och kan i lugn och ro stuva om i packningen.

Bagagevågen väger med hög precision och du undviker att bli överraskad vid incheckningsdisken. Vågen är liten och smidig och får med lätthet plats i handbagaget.

Vågen har en stor bakgrundsbelyst display som visar vikten med tydliga siffror. Du kan välja mellan att väga i gram, kg, pounds och ounces vilket är smidigt på resan för att följa lokala viktbestämmelser.

Vågen indikerar när batterinivån är låg och stänger av sig själv automatiskt när den inte används för att spara ström. Bagagevågen drivs av 2 st AAA-batterier (köps separat)

Mått: 3 cm x 14 cm x 3 cm
Vikt: 120 gram
Mått display: 4 cm x 1,6 cm
Tara-funktion
Indikator för överbelastning
Max belastning: 40 kg
Känslighet: 5 g/<20 kg, 10 g /<40 kg

BÄST I TEST! Läs mer på bagagevåg.nu

Kundomdömen (13 st)
Betyg på Bagagevåg i gruppen AKTUELLT / Bästsäljare hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!