Viviann Ekdahl & Ingalill Lyrén

Innovatörer: Viviann Ekdahl & Ingalill Lyrén
Innovation: Twinsafe, stöldskyddad ryggsäck


Att jobba som frisörer gör att man får höra både ett och annat, och efter att ha blivit varse om vänner och bekantas problem med stölder ur ryggsäckar började tvillingarna Viviann och Ingalill klura ut en lösning. Resultatet blev Twinsafe, en innovativ och supersmart patenterad ryggsäck där alla blixtlåsfästen sitter bakom ryggen. Den smarta låsningen gör att inte vem som helst kan ta sig in i ryggsäcken när man vänder ryggen till. 


Stöldskyddad ryggsäck Twinsafe


Lång resa från idé till färdig produkt

– Varje steg i ledet från idé till färdig produkt tar sin tid, säger Viviann. Almi hjälpte oss i början med att starta igång verksamheten, sedan har vi tagit det steg för steg och efter ca 8 år kom de första ryggsäckarna ut från fabriken. Det har gått ganska lätt ändå med tanke på att vi samtidigt jobbar heltid.
– Patentansökningsprocessen tog visserligen lång tid, men det var det värt, inflikar Ingalill och berättar att Twinsafe även är mönsterskyddad och ett registrerat varumärke. 


Ryggsäck för utflykt, resa och pendling

Twinsafe är gjord i slitstarkt vattentåligt material och rymmer ca 16 liter. Det gör den helt perfekt att ha med på dagsutflykten, i kollektivtrafikträngseln på väg till jobbet eller som handbagage på resan. Dina saker ligger i tryggt förvar och du behöver inte oroa dig för att någon bryter sig in bakom din rygg. Ryggsäcken har dessutom många fack för smart förvaring.
– Vi hoppas att fler kommer att upptäcka fördelarna med Twinsafe, säger Viviann. Den verkligen är uppskattad av våra vänner och bekanta! 

Twinsafe stöldskyddad ryggsäckViviann och Ingalills favoriter hos SmartaSaker

Yoghurthållare
Yoghurthållaren gör att du slipper kasta mat

Zacky, lastsäck för bilen
Med lastsäcken Zacky hålls bilen ren och fräschOmnämnda produkter

Se fler inlägg

Klara Alwert Lövberg
Klara Alwert Lövberg
Johan Pihl
Johan Pihl
Christian Jonasson
Christian Jonasson
Nicoline Kinch
Nicoline Kinch
Olov Mattsson
Olov Mattsson
Elin & Magnus Holmgren
Elin & Magnus Holmgren
Logga in
Välj land