Jessica Brown & Stina GrällsInnovatörer: Jessica Brown & Stina Grälls
Innovation: Pinnoc - Vindskydd för mobilheadset
Om Pinocc

En blåsig morgon 2013 tröttnade Stina Grälls på alla ständiga klagomål över störande blåst och brus då hon pratade i sitt mobilheadset och plötsligt kläcktes idén om ett vindskydd för just ett mobilheadset.

Det började med att jag stickade en strumpa för att se om det fungerade, säger Stina, och jag märkte att det genast blev skillnad men att det fortfarande kom in störande vind. Stina berättade om idén för Jessica Brown som arbetar som ljudtekniker och kreativiteten började genast sprudla. Vi vände och vred, funderade och testade i oändlighet tills vi äntligen kom fram till hur Pinoccen skulle se ut. Vi visste tidigt att Pinoccen inte bara skulle lösa ett problem utan att den också skulle vara en snygg mobilacsessoar! Jessica har lagt mycket tid på att jobba med designen på produkten och vindskyddet finns numera i många snygga och stilrena färger.

Med en Pinocc på mobilheadsetet hörs samtalet klart och tydligt. Det irriterande ljudet från blåsten reduceras och den eliminerar dessutom friktionsprasslet som kan uppstå när mikrofonen ligger mot kläderna. Vindskyddet slås om mikrofonen och fästs med kardborren i det självhäftande tyget. Vindskyddet är väldigt enkelt att sätta på och ta av och är dessutom vatten- och fuktavvisande.

Vindskydd för mobilheadset

Du kan läsa mer om Pinocc - Vindskydd för mobilheadset samt se alla valbara färger Här!

Några personliga smarta favoriter

Jag reser mycket i jobbet, säger Jessica, och när jag i somras som vanligt packade min väska kom jag fram till att det vore skönt att kunna få med sig parfymen utan att för den sakens skull behöva checka in mitt bagage. Jag började fundera över en refillflaska och letade runt på nätet för att se om någon tänkt ut något smart - och det hade någon! Jag hamnade på smartasaker.se och Travalo parfymrefill. Jag älskar den! Den får t.o.m. plats i sminkväskan och den räcker nästan en vecka.
Parfymflaskan Travalo

En annan favorit hos smartasaker är Lost&found dammsugargaller. Som småbarnsförälder åker dammsugaren fram väldigt regelbundet och det är alltid någon viktig del till något legobygge som slinker med i städningen. Men nu kan man rädda dom små rackarna innan det är försent vilket spar både pengar och tårar.

Dammsugargaller


Omnämnda produkter

Jessica Brown & Stina Grälls Jessica Brown & Stina Grälls
Vindskydd för mobilheadset Vindskydd för mobilheadset
Minimerar bakgrundsljud och störande blåst
56 kr
KöpInfo

Se fler inlägg

Jörgen & Majvor Johansson
Jörgen & Majvor Johansson
Klara Lövberg
Klara Lövberg
Johan Pihl
Johan Pihl
Christian Jonasson
Christian Jonasson
Nicoline Kinch
Nicoline Kinch
Olov Mattsson
Olov Mattsson
Logga in
Välj land