Torktumlarbollar i 3-pack
Favoriter
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Torkbollar för tumlare

Torkarhjälp för tumlaren
209 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Mjukgör och gör tvätten mindre skrynklig
  • Reducerar torkningstiden
  • Sparar el och miljö


Torkbollar är ett effektivt och miljövänligt sätt att få dina kläder torra snabbare samtidigt som du sparar på miljön. Dessa torkbollar är gjorda helt av naturlig ull och levereras i ett 3-pack.

Torkbollarna är framtagna för att förbättra torktumlarens effektivitet och förhöjer luftcirkulationen samt håller kläderna separerade. Detta gör att kläderna torkar snabbare, reducerar antal veck och skrynklor. Dina kläder blir mycket mjukare och torrare, dessutom på kortare tid vilket sparar både el och på miljön.

Lägg i torkbollarna i maskinen och kör torkprogrammet som vanligt och när det är klart har du kläder som är mjuka och släta, helt utan tillsats av kemikalier eller mjukmedel.

Kundomdömen (3 st)
Betyg på Torkbollar för tumlare i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!