Toastfickan 2-pack Toastabag
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Toastfickan 2-pack

Laga varma mackor med fyllning i brödrosten
49 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Lättfixat mellanmål
  • Smart hjälp för glutenallergiker
  • Kan användas mer än 100 gånger


Toastfickan Toastabag är en smart ficka som gör att du kan laga varma mackor med fyllning i din vanliga brödrost. Brödet blir krispigt och fyllningen varm – precis som i ett mackjärn!

Toastfickan levereras i ett 2-pack så att du kan göra två varma mackor samtidigt. Det går snabbt att tillaga mackan i toastfickan och efter ca 3 minuter i brödrosten är den klar. Ett bra tips är att förbereda mackor i kylen och sedan rosta när hungern sätter in eller när barnen kommer hem från skolan!

Toastfickan är även praktisk för glutenallergiker som annars har svårt att rosta bröd i en allmän brödrost. Perfekt att använda i hemmet eller ta med på resan.

Förutom att gör varma mackor kan toastfickan även användas för tillagning av annan mat i brödrosten. Lägg ner en pizzabit, några fiskpinnar eller en blodpuddingsbit och värm på tills det är klart!

Toastfickan är tillverkad i non-stickmaterial och kan användas mer än 100 gånger. Beroende på hur varm din brödrost blir kan det eventuellt ta något längre tid än 3 min. Toastfickan diskas i diskmaskinen eller med varmt vatten och diskmedel.

Kundomdömen (12 st)
Betyg på Toastfickan 2-pack i gruppen HUS & HEM / Kökssaker hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!