Shoppis inköpsblock med många funktioner.
Favoriter
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Shoppis inköpsblock

Det smartaste kom-ihåg-blocket
Färg: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
Kenneth Olofsson
  • Kom-ihåg-block med penna, kupong- och kvittosamlare
  • Shoppis sätter du med magnet på kylskåpet
  • I affären fungerar Shoppis som kundvagnsnyckel

 

Shoppis inköpsblock och kylskåpsmagnet sätter du med dess magnet på kylskåpet och sen finns det inte längre några skäl till att slarva bort värdefulla rabattkuponger. Här kan alla i hushållet skriva upp vad de tycker behöver köpas, Shoppis sitter nära till hands för alla och lättillgänglig med block och penna på plats. Väl i affären fungerar Shoppis som kundvagnsnyckel och ett bra ställe att fästa pantkvitton.
Detta är helt enkelt en toppenpryl! Du har alltid block och penna tillgängligt och på plats. Alla i hushållet kan på ett enkelt sätt skriva upp vad som behöver köpas. I klämman kan du enkelt samla kuponger ochär pappersblocket är slut kan man beställa fler - eller ta något annat litet block. Den gula pluppen längst ner på Shoppis fungerar som en kundvagnsnyckel eller 10-krona och fäste för Shoppis på kundvagnen i affären. 

Kundomdömen (11 st)
Betyg på Shoppis inköpsblock i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!