Resqme Säkerhetshammare och bältesskärare
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Resqme, bältesskärare & fönsterkross

Räddning när olyckan är framme!
Färg: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Krossar rutan
  • Skär av bältet
  • Ta dig ur bilen vid olycka

 

Med resqme nära till hands i bilen och på nyckelknippan kan du rädda dig själv och andra om olyckan skulle vara framme. resqme har dels en krosspik för glasrutor samt en bältesskärare. Båda sitter säkert skyddade när du inte behöver använda dem. Rutan är enklast att krossa i ett hörn - på mitten är det mycket svårare! En otroligt smart livräddare som enkelt krossar sidovindrutorna genom att man pressar verktyget mot rutans yta och trycker till, utan att behöva slå eller använda någon större kraft.

Alla borde ha en resqme fönsterkross och bilbältesskärare, även du som aldrig kör bil själv. Någon gång är du passagerare i en bil och om olyckan är framme kan resqme rädda både ditt eget och andras liv.

OBS! Fungerar ej på laminerat glas men utmärkt på tempererat glas.

 

Kundomdömen (4 st)
Betyg på Resqme, bältesskärare & fönsterkross i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!