Räddningsfilt
Favoriter
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Räddningsfilt

Snabb hjälp för att undvika nedkylning
40 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Vind- och vattentät
  • Reflekterar 90% av kroppsvärmen
  • Liten och lätt

 

Räddningsfilten hjälper dig eller andra att behålla värmen vare sig du råkat ut för en trafikolycka, fallit överbord eller bara känner dig frusen i båtens sittbrunn en kylig kväll. Filten, som är vind- och vattentät, strålar tillbaka 90% av kroppsvärmen. Även om det är varmt ute blir man snabbt nerkyld om man skadar sig eller trillar i vattnet.

Hopvikt är filten inte större än att den ryms i din jackficka, i båten eller bilens handskfack. Räddningsfilten är också smidig att ha med i ryggsäcken när du åker skridskor och skidor. Köp flera och ge bort till vänner som du bryr dig om, det är de värda. Det är dessutom så att om man är varm minskar risken att bli sjösjuk. Veckla ut filten, svep runt kroppen och håll den så nära kroppen som möjligt.

Räddningsfilten är 130x210 cm.

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Räddningsfilt i gruppen TEKNIK / Båt hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!