Räddningsfilt i aluminiumfolie
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Räddningsfilt

När olyckan är framme
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Vind- och vattentät
  • Billig livförsäkring
  • Liten och lätt

 

Räddningsfilten hjälper dig eller andra att behålla värmen, vare sig du råkat ut för en trafikolycka, fallit överbord eller bara känner dig frusen i båtens sittbrunn en kylig kväll. Filten, som är vind- och vattentät, strålar tillbaka 90% av kroppsvärmen. Även om det är varmt ute blir man snabbt nerkyld om man skadar sig eller trillar i vattnet och en nedkyld person hamnar lätt i chocktillstånd.

Hopvikt är filten inte större än att den ryms i din jackficka, i båten eller bilens handskfack. Räddningsfilten är också smidig att ha med i ryggsäcken när du åker skridskor och skidor. Köp flera och ge bort till vänner som du bryr dig om, det är de värda. Det är dessutom så att om man är varm minskar risken att bli sjösjuk. Veckla ut filten, svep runt kroppen och håll den så nära kroppen som möjligt.

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Räddningsfilt i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!