Potatispress
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Potatispress

Pressar enkelt flera potatisar samtidigt
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Dubbla kugghjul ger extra kraft
  • Pressa flera potatisar samtidigt
  • Kan diskas i diskmaskin

Pressad potatis är både supergott och lite lyxigt att äta och med den här effektiva potatispressen pressar du enkelt både små och stora potatisar på löpande band!

Du får plats med flera potatisar samtidigt i den stora rostfria korgen. De stabila handtagen och de dubbla kugghjulen ger dig extra kraft att enkelt pressa potatisen. Den pressade potatisen är god att äta som den är eller användas som bas vid tillagning av potatismos och potatiskroketter.

Potatispressens handtag är tillverkade i BPA-fri plast och den stora korgen är tillverkad i rostfritt stål. Korgen kan lyftas ur pressen för att underlätta vid rengöring. Båda delarna kan diskas i diskmaskin på översta hyllan.

Material: BPA-fri plast, rostfritt stål
Längd: 33 cm
Höjd: 11 cm
Bredd 8,5 cm
Innerdiameter, korg: Ø 8 cm
Djup, korg: 7 cm

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Potatispress i gruppen HUS & HEM / Kökssaker hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!