Odlingslampa med LED-ljus
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Odlingslampa

Ljus för växtkraft
Innovatör:
  • Ger extra ljus vintertid
  • För kryddor, sådd & krukväxter
  • Låg energiförbrukning

 

Odlingslampan används för att komplettera vinterhalvårets otillräckliga dagsljus. Dess LED-lampa har lång brinntid, låg energiförbrukning och låg värmealstring vilket gör att den ej bränner plantorna. Ljuset omfattar de våglängder (rött + blått) som är nödvändiga för plantornas tillväxt och trivsel och underlättar året runt-odling av kryddor samt ger extra ljus till växter och nysådd. 

Med odlingsbelysningen kan man skörda egenodlade färska kryddor med mycket smak året om och hjälpa ljustörstande växter med lite extra tillskott.

Odlingstips: Så tätt i vanliga krukor, då kan du skörda länge genom att ta toppskotten. Vattna så att jorden är fuktig, inte blöt. Placera krukorna i ett fönster och använd odlingslampan under de mörka vintermånaderna som kompletterande ljus under dagtid. På natten behöver plantorna ha det mörkt för att inte bli stressade.

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Odlingslampa i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!