Mus- & Råttfritt, Silverline
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Klicka här för att läsa mer om Mus- & Råttfritt.
Kanske gillar du också:

Mus- & Råttfritt

Håll gnagarna utanför
Typ: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Skrämmer gnagare
  • Tolereras av andra djur
  • Ljud och magnetfältssvängningar

 

Möss, råttor och andra gangare vill vi inte ha inomhus. Varken hemma, på landet eller i boden. Vi har 2 typer av skrämmare mot ovälkomna gnagare.

80: Skrämmer bort gnagare med en kombination av ljudteknologin Silverline A-Frequency™ och elektromagnetiska pulser 200ElectroPulse™. Den är miljöväntlig och ofarlig för människor och andra husdjur (dock inte andra gnagare). Ljudfrekvenserna täcker en yta på 80m². Djuren störs och stressas av ljudet vilket innebär att de söker sig från området. Den elektromagnetiska pulseringen kompletterar ultraljudets effekt och syftar till att få gnagarna att inte utnyttja kabeldragningar som springvägar. Elektriska apparater störs inte av frekvenserna. Skrämman pluggas in direkt i ett lågt väggurtag.

50:
Med den avancerade ljudteknologin med specialanpassade ljudfrekvenser som i modell 80 ovan hålls möss och råttor borta. Enheten täcker en rumsyta på upp till 50m² och håller djuren borta genom att störa och stressa dem och därför få dem att söka sig därifrån. Ljudet påverkar inte husdjur (undantaget tamgnagare) eller människor.


OBS! Använd inte skrämmorna om du har tama gnagare i hushållet!

MANUAL 50:
MANUAL 80:

Kundomdömen (2 st)
Betyg på Mus- & Råttfritt i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!