Mellanläggsplatta från Frabosk
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Mellanläggsplatta till induktionshäll

Använd alla grytor på induktionshällen
Storlek: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Använd dina gamla kastruller på induktion
  • Smart mellanlägg
  • De flesta oanvändbara kärl kan nu användasOm du nyss bytt till induktionshäll är en induktionsplatta en bra lösning för fortsätta kunna använda kärl som inte är magnetiska på en induktionsspis. Grytor, stekpannor och kastruller tillverkade av aluminium, koppar, keramik eller rostfritt stål som vanligtvis inte kan användas på en induktionsspis kan nu användas igen!

Induktionsplattan går även att använda på elspisar och har även ett avtagbart handtag som är praktiskt vid tillagning på gasspis. Handtaget kan användas vid tillagning där grytorna är mindre eller har samma diameter som induktionsplattan. Om kärlet är större än induktionsplattan skall handtaget tas bort.

Plattan fungerar som en vanlig kokplatta och håller maten varm 5-10 minuter efter att spisen stängts av.

Instruktioner:

Lägg induktionsplattan på din induktionsspis och placera ett kärl ovanpå. Spisen är nu redo att användas.

OBS! Ta det försiktigt med värmen i början och använd aldrig Power, Boost eller högsta värme på spisen - det kan skada din spis.
OBS! Använd aldrig induktionsplattan utan något kärl på - det kan skada din spis.

Försök att optimera kärlets storlek jämfört med den induktionsplattan du använder. Om du använder ett kärl med en diameter som är mindre än induktionsplattan kan du endast ha låg/medel värme på spisen, för hög värme kan skada din spis! Om du använder ett kärl med en diameter som är större än induktionsplattan kan uppvärmningen ta längre tid.

Observera att induktionsplattan inte är optimal för uppkokning av vatten och vid väldigt hög värme kan induktionsplattan gulna vilket är fullt normalt.

Induktionsplattan är tillverkad i rostfritt stål och är 100% återvinningsbar.

Kundomdömen (5 st)
Betyg på Mellanläggsplatta till induktionshäll i gruppen HUS & HEM / Kökssaker hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!