Getingskrämman Waspinator
Favoriter
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Getingskrämma

Skrämmer bort getingarna
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Skrämmer iväg getingarna
  • Verkar avskräckande i en radie av 6 meter
  • Kan sitta uppe året runt


Getingar är nyttiga insekter för pollinering och som föda åt andra djur, dock är de ofta irriterande och aggressiva och att ett stick gör ont har nog många erfarit. 

Men istället för att ha ihjäl dem finns det nu ett sätt att avskräcka getingarna från att bygga bon i din närhet. Getingar är ytterst territoriala varelser, till och med gentemot andra getingar och här ligger hemligheten bakom getingskrämman.

Getingskrämman Waspinator är för getingarna snarlik ett annat getingbo och när getingarna får syn på skrämman inom ca 6 meter vänder de och flyger iväg, rädda för att själva bli attackerade av andra getingar.

Waspinator är tillverkad i återvinningsbar plast och är väderbeständig, vilket gör att den även kan hänga ute året runt. Den är fri från kemikalier och låter getingarnas viktiga uppgift i naturen fortgå.

För att getingskrämman skall få effekt bör det inte redan sitta andra getingbon i närheten, dessa får då tas bort innan getingskrämman monteras. Getingskrämman hängs enkelt upp i hällan som sitter på toppen av skrämman.

Kundomdömen (6 st)
Betyg på Getingskrämma i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!