Fågelmatare kit
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Fågelmatare kit
Design: Pascal Charmolu

Fågelmatare kit

Mata fåglarna och se dem på nära håll
349 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
Design: Pascal Charmolu
  • Fågelmatare för fönstret
  • Påfyllningskanna
  • Trädformad väntplats för fåglarna

Med detta svenskdesignade fågelmatar-kit kommer du riktigt nära våra fina fåglar samtidigt som du hjälper dem med mattillgången när det är mest knapert med föda. Kitet består av en fågelmatare, en påfyllningskanna samt en tjusigt trädformad väntplats vilket låter dig studera fåglarna på nära håll när de äter eller väntar på sin tur.

Fågelmataren och väntplatsen fästs på fönstret med starka sugproppar vilket ger dig en förstklassig insyn i fåglarnas liv. Med påfyllningskannan kommer du enkelt åt att fylla på med frön utan att ta loss fönstermataren från fönstret. Fyll upp med fågelfrön till strecket på påfyllningskannan och häll i fröna i mataren med den uppstickande kanten vilket fungerar som ett praktiskt påfyllningstråg.

Fågelmataren är 11 cm hög, 9,5 cm bred och 9,5 cm djup. Påfyllningskannan är utvidgande 5 cm till 6 cm i diameter och 22 cm hög (inklusive påfyllningstråg, 15 cm upp till nedersta kanten). Väntplatsen är 22 cm hög, 22 cm bred och skjuter ut 5 cm från fönstret. För bästa vidhäftning, se till att både sugpropp och fästyta på fönstret är rent och torrt.

Kundomdömen (1 st)
Betyg på Fågelmatare kit i gruppen PRESENTTIPS / Farsdagspresenter hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!