Batteridriven dekorationsslinga - ljusslinga med LED | SmartaSaker
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Batteridriven dekorationsslinga

Dekorativ ljusslinga med timer
Modell: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Dekorativ inomhusbelysning
  • Automatisk timer 6 timmar på / 18 timmar av
  • Finns i två olika modeller och längder

Lys upp och ge gamla flaskor, vaser och glasburkar liv igen med batteridrivna dekorationsslingor. De varmvita LED lamporna sitter längs en ståltråd som slingrar sig från basen och kan formas och böjas till vackra former som speglar ljuset genom behållaren.

Ljusslingan har en automatisk timer som aktiveras från det att de slås på. Lamporna lyser i 6 timmar och slår av sig själv i 18 timmar vilket repeteras varje dygn. Så slå på dem när mörkret faller och ljusslingorna kommer att lysa upp hemmet och sprida ett varmt och dekorativt sken varje dag.

Dekorationsslingan är för inomhusbruk och finns i två modeller och två längder:

Dekorationsslinga Tub finns med 75 cm eller 200 cm lång ståltråd med 15st-, respektive 40st LED lampor. Tuben där batteriet sitter är 1,8 cm i diameter och är 8,7 cm lång vilket gör att den passar i de flesta flaskor. I toppen är den något bredare (2,3 cm) vilket gör att den hänger kvar i flaskhalsen. Drivs av 1st AA-batteri (köps separat) och har ca 200 timmars brinntid. Passar främst i flaskor med skruvkork.

Tub 75 cm är kromad och Tub 200 cm är mässingsfärgad.

Dekorationsslinga Puck finns med 100 cm eller 200 cm lång ståltråd med 20st-, respektive 40st LED lampor. Pucken är 6,7 cm i diameter och 2,3 cm hög. Pucken passar utmärkt att lägga i botten på en vas eller ett högre glas för att sprida sitt fina ljus. Drivs av 2st AA-batterier (köps separat) och har ca 200 timmars brinntid.
Kundomdömen (22 st)
Betyg på Batteridriven dekorationsslinga i gruppen HUS & HEM / Ljus & Belysning hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen